RSS 2.0

Hjälp!!

loggade in här för att göra ett snabbt inlägg.. och de har gjort om sen jag loggade in sist.. jag blev bra förvånad och nu har jag något jag måste lära mig igen... hur denna sida fungerar.. det var ju inte det jag hade tänkt med detta inlägg att det skulle handla om detta.. så nu byter jag ämne :P
 
hur var eran midsommar helg?
här var det bra väder hela helgen i stort sätt.. för mig och Elicia blev det att fira midsommar hos Kenneth, Monica och Marcus.. så det blev lite film, spel och mat.
 
lördagen spenderades också hos dom och vi var iväg till willys och öb för att handla också.. till Elicia hittade jag fiberpennor, bärgarns hejdlösa historier och armpuffar. annars var det bara saker som jag behövde hem och lite godis såklart :)
 
söndagen blev inte så speciell.. var hemma hela dagen och på kvällen kom Monica över och vi kollade film.. på natten mellan söndag och måndag vaknade jag kl 4 och hade så ont i ryggen så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. så vid halv 7 ringde jag dagis och sa att Elicia blev hemma. sedan så var vi över till Jonas och Johanna när ryggvärken hade gett med sig.. så drack te och myste lite med Tindra och WIlma såklart.. vid 12.30 tiden hem för att fixa lunch och vid 15 tiden över till Monica och Marcus.. vi blev där ett par timmar innan vi gick hem.. när jag varit hemma i ca 20 minuter ringer Johanna och ber mig komma över.. så jag och Elicia gick över.. vi kom hem vid 21 tiden typ och då somnade Elicia på en gång. idag så vaknade jag kl 7 och hade inte ont i ryggen så det var ju bra.. upp fixa lite och väcka Elicia som fortfarande sov kl halv 8.. så frukost och sedan gå...
 
Hon blev så glad när hennes favoritkille Kåge åkte förbi. :P Vet inte vad han gjort för att hon ska älska honom så mycket... men men, hennes dag var ju räddad väldigt tidigt ;) nu är hon iaf på förskolan och jag sitter på hemligt ställe och skriver.. har inte tagit så mycket bilder på sista tiden så det får ni inga :(

speciella dagar som varit :)

7 Juni: Studenten för Emeli och Eric
Det blev en lång dag för Elicia.. först med förskola med massa bus med kompisar..
Hämtade sedan henne tidigare för att hinna hem och fixa några saker till studenten och byta kläder. Sedan möta upp Monica och Marcus och gå till Campus för att se alla studenter springa ut. Det var strålande sol. skönt, men nästan lite för varmt ändå.. men det var ju skönt för studenterna.
Sedan gick vi från campus i studenttåget upp till kyrkoparkeringen där flaken och bilarna som körde runt dom väntade.
Elicia ville så gärna också åka flak med hon får då vänta tills hon tar studenten :P vi träffade först Hugo och sedan så träffade vi även Ullis och Danne som satt på ett cafe..
Elicia verkligen älskade att dansa och vinka till att studenter :)
värsta folkfesten för henne..
när allt var slut så gick vi hemåt.
På kvällen kom Monica över och kollade på film med mig, Elicia hade då redan somnat :)
 
Grattis Emeli och Eric :)

9 juni: Jonas födelsedag
Jag, Johanna och barna gick ner på stan på förmiddagen för att köpa den sista presenten till Jonas, sedan blev de glass i ugglans park. :)
Gick förbi mig på vägen hem och lämna min vagn och hämtade Jonas present. Sedan hem till dom. Blev att jag slog in Jonas presenter från Johanna och barna, medans hon gjorde tårtan och det andra :)
Blev en trevlig eftermiddag med tårta, kakor och kaffe/cola tillsammans med Jonas föräldrar och lillasyster.

11 juni: Sommarfest på förskolan
Lämnade Elicia på förskolan på morgonen och köpte de sista till fikat..
När jag sedan kom upp till förskolan kl 14 så var det tyvärr regn så de fick använda gympasalen istället... Barna sjöng en massa sånger och sedan så fick alla barn som slutar förskolan och börjar förskoleklass i höst varsitt diplom och en ros.
Efter allt detta samlades alla avdelningar i varsitt rum och fikade. Elicia gav sina fröknar en varsin liten blomma. Det blev en mysig eftermiddag. och när vi skulle gå hem så var det stålande sol..
  
  

24 - 31 Maj :P

ja, jag har mycket att dela med mig av.. tyvärr så har jag inte haft ork att skriva här de senaste 2 veckorna förutom ett inlägg här och där.. utan info om vad som händer..
men får väl ge er lite nu + bilder.. 

 
24 maj: Förskolans dag :)
Elicias förskola och de andra förskolorna tågade genom stan med en poliseskort i form av en motorcykel, även en man som spelade trumma gick framför :)
När jag såg Elicia så följde jag med ner till visholmen och där blev det dans för barnen med en från hälsoskaparna.
Sedan blev det fika och motorcykel polisen åkte runt i en stor cirkel för att visa upp sin mc. :)
Efter någon timme där nere var det dags för Elicias förskola att börja gå tillbaka för att äta lunch och sådär. Det var riktigt kul att vara med och uppleva saken med Elicia :)
    
 
bild 1: polisen
bild 2: Monica kör barnvagnen
bild 3: Elicia går och håller fröken i handen (Lila väska har hon)
bild 4: Elicia klappar händerna!
bild 5: Polisen igen :P

jag gick till Gabbi och gick sedan och mötte Sarah och lilla Theo vid bussen.
Sarah gav mig Theo och det var ju jättemysigt att gosa med en liten bebis igen :) 13 dagar var han bara då och han var så underbart fin :)
Hämtade Elicia och berättade att hon skulle få träffa Sarah, hon var dock lite blyg en stund, men det var ju ett tag sedan hon träffade Sarah också. Vi gick och åt lunch och snackade lite :)
Efter ett tag blev Elicia otålig och då var det dags att gå hem. Elicia fick en röd och vitprickig klänning och en kjol i olika lila nyanser av Sarah.

Elicia tog kortet :)
 

25 maj:
Som ni läste innan så fick ju Elicia en klänning och hon avgudar den :) 
Här är bilderna:
 
På kvällen blev det en middag hos Kenneth, Monica och Marcus. Och kolla solnedgången är ju alltid trevligt :)

26 maj: 
Gick ner till lekparken för att jag tänkte sälja bort lite kläder m.m på barnloppisen som skulle vara där.. men det var ju ingen höjdare direkt att stå där för inget blev sålt förutom ett par byxor. Men däremot så blev Elicia en leksaksspis med diskho och en spikbräda (eller vad de heter) rikare. sådana saker som hon faktiskt ville ha.. 
spisen 15:- och spikbrädan 20:- helt okay när de gäller pengar :) 
Hem med grejerna iaf och sedan så blev det glass i stora lass, nej, inte direkt.. :P 
men denna glass är hennes nya favorit... godisglass ;)

Blev faktiskt en underbar solnedgång denna kväll med :)

27 maj:
Min födelsedag och även morsdag:
Städade det sista, Monica kom förbi och hämtade upp Elicia så jag fick städa och fixa ifred :) När tårtan var klar ringde jag Monica och sa att de kunde komma..
Jag fick en bukettblommor solros och två gröna kvistar :) solrosen är dock död i skrivandes stund, men de gröna kvistarna lever ;)
en delfinljusstake, 2 kort och en silikongrytvante :) som jag verkligen har önskat mig :) TACK!!
Vi åt muffins, kakor och tårta. Spelade ett spel som heter med andra ord, egentligen spelar man i lag med 2 i varje, men eftersom Elicia är för liten och vi bara var 3 så spelade vi så.. Jag förklarade ord för Marcus, han för Monica och Monica för mig.. ja va fan, man får ju göra de roliga i situationen :) 
Jonas ringde och frågade om jag kunde komma över.. så vi gick över hela bunten. Monica och Elicia stannade kvar med Johanna medan Marcus gick hem och jag och Jonas gick över till den gamla lägenheten för att hämta lite saker :)
När vi kom tillbaka så började vi göra iordning akvariet.
middagen serverades hemma hos Kenneth och efter mat och kaffe så blev det hem till mig för att spela det där spelet.. Men denna gång i lag.. Elicia somnade vid 21 och vi spelade fram till 23 ungefär :P

28 maj:
Var grymt trött på morgonen men det var bara att gå och lämna Elicia på förskolan.
På eftermiddagen var jag och Elicia över till Jonas och Johanna på kaffe och bebismys :P men hjälpte även Jonas med lite små saker :)
Fick även en blomma från dom i födelsedagspresent :)
Johannas mamma och mormor var där och även Jonas mamma, de hjälpte till att få ordning i lägenheten efter inflytten.
Tim och Alexandra kom över en stund också.
Kenneth ringde lite senare och sa att maten skulle vara klar efter 20 min..
så det var bara till att gå dit och äta :P

29 maj:
Var ner på stan efter att jag lämnat Elicia och gick runt och kollade lite :)
på kvällen blev det lite spel med Kenneth, Marcus och Monica, men denna gång med vilda gester istället ;) och det var riktigt kul :P

30 maj:
Gabbi bjöd på tårta idag, så gulligt. :)
Den var jättegod, fick ta med den hem för det blev ju bra mycket kvar :P
 
Hämtade Elicia och sedan handla och hem. Blev middag hemma hos Jonas och Johanna och lilla söta Wilma somnade i mitt knä vid matbordet :D
Efter maten kaffe och en massa snack och bus för barna :)

31 maj:

Lämnade Elicia på förskolan och själv såblev det en frukost på georges och sedan upp till djuraffären för att köpa en ny kattsandsspade gå min gamla plast hade gått av... MORR!!!
Träffade Jocke på stan och vi tog en fika. Träffade även Natali och Renee och deras barn :)
När jag skulle hämta Elicia så spöregnade de och när vi lämnade dagis och hela vägen hem var det uppehåll.. var blöt som om jag stått i duschen med kläderna på :P SKIT VÄDER!!