RSS 2.0

Norge

börjar med ett inlägg för att hedra alla offer, anhöriga och hela Norge!
Det har gått ett helt år sedan bomben förstörde delar av regeringsbyggnaden.
Det har gått ett helt år sedan massakern på Utöya!
Tiden har bara rusat iväg. och jag har följt allt under detta år som har haft med detta att göra..
 
Ni är många och ni är starka och det har värmt mitt hjärta att läsa allas väg tillbaka till ett så normalt liv som möjligt.
 
Kärlek till alla i Norge!!

Kallt bad

igår var Elicia på förskolan sin vanliga tider :)
sedan så blev det hem och vi hade verkligen astråkigt.. så det blev att packa vagnen med pantflaskor och badkläder.. fick även med oss Jonas, Johanna och lilla Tindra.. Wilma är hos farmor och farfar ett par dagar..
så först panta, sedan blev det ner till hamnen och äta glass från slagsta glass. :) Mumsigt värre..
sedan blev det ner till stranden så Elicia fick bada.. dock blev det inte så mycket av det, utan med doppa halva kroppen genom att sätta sig ned .. :P
när Elicia har fått varit i vattnet och busat med Johanna en stund så var det dags att knalla hemåt.. blev kaffe hos Jonas och Johanna och sedan hem... Elicia somnade som en gris på en gång ;) konstigt va???


Utkast: Jul. 03, 2012

igår kväll satt jag och funderade vad som egenligen är viktigt här i livet..
Jag har som ni vet förlorat så många i min familj att det vore konstigt och säga att jag mår bra..
när man väl funderar så som jag gjorde igår.. så kommer man fram till många olika saker..
det viktigaste för mig är Elicia såklart..
men sedan var det ju 2 som alltid fanns där.. varav den ena inte gör det alls längre..
den andra finns där när jag behöver men inte som förut..
tänker inte nämna några namn för att de inte ska känna något att jag hoppar på dom... och om dom nu läser detta så tror jag någonstans att de vet vilka dom är..

andra viktiga saker är ju att jag får något att göra.. alltså ett jobb... jag söker jobb som en dåre.. har tillochmed råkat skicka in ansökan om ett jobb 3 gånger :P haha... skriver ju alltid ner vad jag sökt och nr och sånt.. men denna hade jag glömt så insåg när jag kollade skickade mail att jag mailat just denna arbetsgivare 3 gånger :P men men, skam den som ger sig..

den 3 saken som är viktig är alla mina vänner och släktingar..
jag vet att jag är dålig på att höra av mig osv.. men jag finns här bara ett samtal bort.. och är det så att jag inte svarar så finns möjligheten att Elicia svarar :P Eller hur Johanna!

att finna den kärleken som det känns absolut rätt med har jag faktiskt gett upp.. så det är inget som jag funderar över alls.. visst, det är tråkigt vissa gånger att sitta och kolla på tv själv på kvällarna men jag deppar absolut inte för det..

nu tänker jag inte skriva mer idag..
så njut av solen och värmen så hörs vi snart :)

helgen

i helgen har vi både lördag och söndag varit ute på Tosterö hos min faster.. :)
lördagen följde Monica med... vi fikade och hade det trevligt :) Elicia kan ju röra sig väldigt fritt där ute då det står en bom där så bilar får inte köra upp hur som helst :) vilket är skönt... så hon har kunnat röra sig fritt :)
vi gick hemåt framåt 15.30 tiden för Monica skulle tvätta... så lämnade vagnen och sedan gick vi över till henne :)
vi käkade där och till maten tog jag ett glas vitt vin :)
vilket slutade med att när vi satt i soffan och Elicia busade med Kenneth så stötte hon till mig och både jag, hon och soffan fick vin på oss..
hem byta kläder och gå till macken... när vi kom hem efter att ha varit på macken så går proppen i vardagsrum och sovrummen och hade ju självklart ingen hemma så fick byta så lamporna i badrummet, hallen och köket inte funkade istället...
för Elicia kan ju inte somna då hon är mörkrädd...

söndagen blev att först ta en fika hos Jonas och Johanna, kl 14 ungefär gick vi hem och sedan knallade vi iväg till Karina igen... idag skulle vi grilla och umgås med andra boende där uppe och hon ville så gärna att vi skulle komma... så på vägen dit så duggade det lite... men jag tog med mig solskenet :) så under grillningen och innan så var det strålande soool! Älskart...
när vi var på väg hem var himlen helt mörkgrå så trodde vi skulle bli genomblöta, men inte en droppe på väg hem... LOVELY!!

det togs inga bilder.. förutom på kissekatterna där ute, men de ligger på mobilen och jag är inte hemma i skrivande stund så kan inte lägga ut några av de bilderna :(

nog om det!
Hur hade ni det i helgen`?? skriv gärna en kommentar och berätta