RSS 2.0

Modekampanj.com

Modeintresserad?
Vill dela med dig av råd och tips?
Behöver tips och råd?
Då behöver du inte leta längre!
Klicka på bilden ovan och du hamnar på ett oerhört bra ställe för dig!
bli medlem här och börja snacka med andra!!
 
Är du fortfarande kvar på min blogg?
kolla in denna på youtube!
http://youtu.be/1I5dOVSo_AE
 

Lördags

vaknade tidigt och åt frukost, packade det sista och sedan blev det att gå ut till min faster för att åka buss mot en dag på skansen.. :) vilket Elicia sett fram emot..
det första vi gjorde var att gå till lillskansen och Elicia fick ge sin napp till kattungarna :P dock fanns det inga kattungar där just då.. vilket var lite tråkigt.. sedan gick vi ut till getterna som man kunde klappa.. :)

sedan blev det lunch och då åt vi kycklingsallad som min Karina hade gjort. Det var riktigt gott :)
då Karina har kärlkramp så klarar hon inte att gå så mycket.. så efter lunchen så gick hon till nöjesdelen och vi gick och kollade på sälar, renar, björnar, vargar osv.. sedan gick vi förbi lantgårdsdelen där det fanns kossor och grisar m.m. När vi gått förbi där så kom vi fram till Ponnyridningen.. och Elicia fick ju självklart rida.. hon älskar ju det.. så hon var väldigt nöjd efter den turen som var ganska lång.

sedan ner till nöjesdelen för att äta glass och Elicia åkte karuseller.. bilar och flygplan :P sedan blev det fiskdamm där hon fick upp en liten gosekrokodil, vattenpistol i form av en sjöhäst och en klubba. var lite bråttom så blev en snabbtripp in till souvenirbutiken där jag köpte en liten söt goseelefant, en delfin prydnad till mig och en ring till Elicia..
sedan var det i stort sett bara att gå mot bussen för att åka hem igen.. :)

dagen på skansen var grym.. nästa gång så tar vi akvariet först och ser vad vi hinner med efter det ;)

roligt :)

igår när jag var på möte på af så skrev jag äntligen på pappret om att börja utbildning serviceyrken.. :) på miroi..
så den 17 september börjar jag på den :)

en annan sak som hände igår som var mindre rolig var att min "kusins" hus brann.. allt blev förstört pågrund av att varmvattenberedaren började brinna. Men dom klarade sig iaf.. det är ju huvudsaken :)


Helt fast

Jag fastnade som sagt i ett forum för någon vecka sedan..
härligt ställe att läsa och byta tips och sånt som handlar om Mode...
 
jag tycker helt klart att är du intresserad av just Mode eller har barn och vill snacka om barnkläder osv.. så ta steget att bli medlem och snacka med andra modeintresserade människor :)
 
klicka på bilden och registrera dig och börja skriva och läsa och byta ideer och tips.. :)

tisdag

idag är det tisdag och 4 dagar kvar innan vi sitter på bussen påväg till stockholm och skansen.
Elicia ser fram emot och kolla på björnar och rida på ponnyn och klappa djuren på barnens zoo.
det kommer nog bli en underbar dag oavsett vädret..
 
Jag och Monica har bestämt att vi ska stå för fruktsalladen medans min faster fixar smörgåsar. :)
 
Nej, nu ska jag använda min datatid till annat. men nu vet ni iaf hur lördagen kommer sluta.. på skansen bland björnar. sälar, ponnyn och kattungar. :)
 
hejsvejs
 

Härligt Modeforum

Är du en person som älskar mode och vill snacka, visa bilder och komma med tips och diskutera mer i just ämnet mode så tycker jag att du ska bli medlem i denna sida (klicka på bilden så kommer du rätt)




godkväll

När jag ändå är inne här så får jag väl skriva lite uppdat om dagen åtminstone!

Idag så lämnade jag Elicia och sedan mötte jag upp Sarah vid tågstationen.. vi gick ner till stan och snackade om allt.. hälsade på Gabriella och Johanna och Tindra kom förbi en stund..
Kl 13 hade jag informationsmöte om utbildningen jag ska gå i höst :-)
Och efter den så följde Sarah med upp tillsammans med Theo och hämta Elicia.. när vi kom ner till stan igen så köpte Sarah en söt sommarhatt till Elicia och ett par leggings.. och även julklapp till Elicia.. träffade på Monica.. Sarah åkte hemåt med 17.33 bussen och jag, Elicia och Monica gick och åt.. Elicia pizza, jag kebab m bröd och Monica en kebabtallrik..

När vi ätit klart så gick Monica till kyrkan och jag och Elicia gick hem.. Elicia kollade en film och nu sover hon så gott :-)

Nu ska jag med sova!! Godnatt

hoppar in och skriver lite

sitter nu på biblioteket och har kollat vissa saker.. tyvärr så tänker jag inte blogga om det jag skrivit om tidigare att jag ska skriva om men det kommer så småningom.. när jag har tid och kan använda en riktig dator liksom... för denna dator blir svår att använda så jag kan lägga in bilder liksom.. nåja, ha det så bäst ni kan.. kan berätta lite om gårdagen iaf så slipper jag skriva om det senare iaf :) igår så umgicks jag med Cilla på förmiddagen och efter att Elicia blivit hämtad så gick vi ner till minigolfbanan och Elicia fick spela lite minigolf med Cillas son Benjamin.. och äta lite glass såklart :) när vi varit där till kl 18 så gick vi till Ugglans för att kolla på livat i holken.. Elicia tyckte det var jättekul med musiken där, hon dansade och hon sprang med Cillas ungar :)... så kanske bra och börja umgås mer med henne och barna :) så när vi kom hem sedan så somnade hon på en gång.. kanske inte var så konstigt iofs.. tyvärr blev det inga kort eftersom min mobil dog vid 15 tiden på eftermiddagen och pallade alltså inte trycket fram till 21 då vi var hemma... och samtidigt så spelar ju inte det så stor roll om det blev bilder eller inte för jag kan ju ändå inte lägga upp några här.. Fixade åtminstone en autograf från hmm, ja vad hette han nu då.. Åberg, sjunger väldigt mycket Elvis och hade varit med i Melodifestivalen :P nåja, whatever vad han heter iaf... han var duktig.. nej, nu ska jag hinna med lite till på datorn innan tiden är slut.. tror man bara får använda datorn i 30 min per dag :P så hejsvejs.. :) PUSS

mycket som hänt...

Det har hänt en massa saker sedan jag skrev och eftersom min dator jag använde inte gör som jag vill så har jag helt enkelt ingen chans att blogga för tillfället... Tänkte så ni vet.. Men de har varit många roliga dagar.. dop, Sarah och lilla Theo har varit på besök, vi har varit på rundvandring i kyrkan tillsammans med Monica, Elicia har börjat dagis igen och det har varit många promenader, varit och hälsat på min faster, Elicia har fått en cykel och ja, mycket mer har hänt.. Men lämnar denna infon nu så får vi se när jag har tillfälle att skriva och lägga in bilder :-) Kram på er alla!!

uppdatering

kommer bli en uppdatering inom kort.. men just nu har jag ingen tillgång till dator... så ni vet det...
kommer lägga ut några dagar i Juli och i Augusti.. men delar upp det i olika inlägg för annars blir det jätte långt inlägg..

kram på er alla