RSS 2.0

Räkafton i kärlekens tecken

Vaknade vid 10 tiden och strax efter ringde Elicia och frågade vilken buss hon skulle ta hem. Men jag sa att vi hämtar henne. Så kl 11 stod vi utanför hennes kompis för att hämta hem min stora tjej.

Hon hann bra hemma i 1h ungefär innan hon bestämde med Edith att hon skulle dit och sova där. Så vi körde henne till Arnö. Sedan hem igen.

Några timmar hemma med korv och bröd som lunch och sedan så gick vi hem till Ingela och Hampe som bjudit in oss till deras firande av deras bröllopsdag. Så blev räkfrossa med sallad. Samt chokladfontän med olika godsaker att doppa i chokladen. 

Så himla mysigt och en mycket trevlig kväll. 
😊

Bjuder på en bild av min underbara och älskade Fredrik. 🥰😘 Min knäppis! 

Oerhört vackert ute

Idag var det dags för utvecklingssamtal med Elicia vilket gick superbra. Fortsätta med gamla mål som funkar samt nya mål för att nå hennes bästa resultat i skolan. En negativ sak var att hon varit sjuk mycket. Men de visste jag ju redan.

Tog lite bilder till och från skolan idag och det är ju magiskt vackert med snö. 😍⛄





Nu blir det flera liter kaffe efter en natt med ca 3h sömn. Blir så när man är smått orolig över saker. 






Alltså, hallå, vafan

Ja, typ så kände jag i morse.
När jag kollade ut och de var typ snöstorm utanför fönstret. Snön som kom idag ligger nog några dagar kan jag tro. 😂

Så vad har hänt idag då. Inte så mycket faktiskt. 
Lagade lax till lunch. Läste en del, ringde csn men vägrade sitta i den telefonkön så la på. Städade lite, plockade lite. Sökte ett jobb. 
När Fredrik slutade jobbet åkte vi till Ica och handlade för fredagstacos. 
Fick mensen idag också vilket jag kände var en aning tidigt men kollade upp det och det är fullt normalt. 😂 Inte lätt å veta ju. 

Sen blev de kyckling och grönsaker i ugn med stekt spenat, vitlök och gullök. 😋

Ingen bild idag. Tänkte att ni skulle fått en bild på snön, men de får ni imorgon istället. 👍☃️⛄

Bokrea 2020

Jag är ju en bokälskare. Men jag har på riktigt inte hittat en enda bok som passar mig som jag inte redan har. 😂😂
I går handlades de in 2 böcker till Elicia och en present.
Fyr 137 samt Mysteriet på örnklippan.
Presenten är till min gudson och de tänker jag inte säga någon titel på 😂

Idag köptes typiskt katter! till mig och Myter och legender till Fredrik. 




Frågor om ivf

Ja, jag har fått några frågor som handlar om just ivf. Ska svara på de tänkte jag.

1. Hur funkar utredningen innan man får ivf?
Svar: Man börjar med att ringa den klinik man vill för inskrivning. Vid första mötet så tas blodprov och man får frågor om hur samlaget och sådant funkar. Man gör flera möten för gynundersökning, tester för könssjukdomar. När alla svar har kommit så får man göra en spolning i underlivet. I mitt fall funkade inte det och då betyder detta att äggen inte kan ta sig via äggledaren för att kunna befruktas.

2. Gör en spolning ont? (egen fråga)
Svar: För mig gjorde de inte ont, men de kändes obehagligt, men ja kanske inte så konstigt egentligen. 

3. Gör äggplocket ont?
Svar: Jag vet att jag skrev ett inlägg om just äggplocket, men svarar ändå på frågan.
10.00 tog jag smärtstillande i form av 2 Alvedon samt 1 oxynorm som även skulle vara lugnande. Under äggplocket så får man smärtlindring och det är upp till dig om de har ont eller inte. Jag ville inte ha mycket smärtlindring. Jag är rätt kaxig. Men tyckte inte de gjorde ont med den smärtlindringen jag fick. Men tyckte däremot att de var obehagligt när äggblåsorna "pickades" sönder för att kunna suga ur äggen.

4. Var det inte långt att åka?
Svar: Vi valde Örebro för att slippa åka via Stockholm till Uppsala. Det är en restid till Örebro på lite över 2h vilket kan vara jobbigt. Speciellt när man måste åka sjukt tidigt på morgonen. Men det finns en anledning och det är för att de ska gå så smidigt som möjligt med allt. Men tror att tiden för att vara på plats är liknande på vilket man än väljer. Men planera in resan. Åk dagen innan och bo på vandrarhem eller hotell. Kom ihåg att kvinnan får inte köra bil och ska vara ledig samma dag som äggplocket även mannen ska stanna hemma då kvinnan inte får vara hemma ensam om något skulle hända samt att kvinnans kraft ska gå till att gå på toa och äta annars är de soffläge, sängläge och vila.



Fettisdagen

Semla absolut!

Ska berätta lite om dagen då kanske. 
Elicia var hemma från skolan men hade ingen jättehög feber så när Fredrik slutade jobbet så blev de Nyköping till Dollarstores öppning. Shoppade en del, sen blev de Oxelösund, apoteket för att köpa något som kunde lindra hostan som Elicia har, sen ica för att handla hem mat och fylla frys och kyl samt skafferi. 


Nu på kvällen var tempen lite förhöjd igen. Skit också. Jag som tyckte att Elicia skulle gå till skolan imorgon. Men te med honung och i säng med ungen. 

Sjukstuga

Första dagen efter sportlovet och Elicia ligger sjuk. Hon har fortfarande feber om än lägre och har faktiskt umgåtts med mig idag. Vi har kollat igenom alla kung fu panda1-3 och Mr Beans semester.
Till lunch fixade jag våfflor men hon åt inte ens 1. Så nog är hon dålig alltid. Till middag ville hon ha en pizza slice från frysen så fixade de inte ens hela den åt hon upp.
Hon brukar alltid äta oavsett men inte nu. Samma sak igår. Men men, hon var ju något piggare idag iallafall. 

Ja, dagen har sett ut på detta sätt här. Men har hunnit göra en del annat med såklart. Sökt lite jobb också. 


God kväll

Har varit en lite skum dag idag. Jag vaknade vid 3 i morse och kunde inte somna om.
Fredrik var redan vaken då så vet inte om han väckte mig av misstag eller vad som hände. Elicia var också vaken. Men hon har ju fått feber och haft de sen i torsdagskväll. 
Och för att göra pratet på oxelötorg utan lögn så tillägger jag att det har inget med utslagen att göra enligt 1177!!!
Då utslagen fanns ca 1 vecka innan hon fick influensan med feber, hosta och täppt näsa.  Så har vi lämnat de! 

Men iallafall 04.30 gick jag upp och gjorde en äggröra sen satte jag mig vid tv till ca 6 när jag faktiskt gick och la mig igen. Vaknade igen vid 12. Tur de är helg.
När jag sedan varit uppe en stund så fick jag så ont i nedre delen av magen så jag var tvungen att dra i mig 2 Alvedon och lägga mig igen en stund. 30 min senare var jag uppe igen utan värk.

Ja vad mer har hänt idag. Snackat med Jonas, spelat lite xbox, diskat och Fredrik har lagat mat. Fiskgryta med torskfilé, räkor, sommargrönsaker samt en såsgrund som var fryst sedan tidigare. Blev så sjukt gott tillsammans med broccoliris. Svårt att ge recept när vi inte kommer ihåg såsgrundens recept. 😂😂

Nu ska jag återgå till att göra absolut ingenting. Elicia ska iallafall inte gå till skolan imorgon. Feber på 38.4 sist jag kollade. Så blir sjukanmälan i morgon bitti.


Bild på 1 av matlådorna som hamnade i frysen 👍

Lång dag

Ja kl är bara 19 och jag är sjukt trött.
Vad har vi gjort idag då. 
Jag har varit på stan tillsammans med Fredrik för att både handla på Ica samt apoteket. 
Annars har jag mest suttit med olika spel på mobilen för att låta tiden gå. 😂 Har diskat och donat i köket. 
Ska se till att boka tvättstugan i veckan med. 
Men har ju insett att jag inte kan bära tungt ännu. Får så sjukt ont i ljumskarna eller ja typ där. Läkaren som gjorde äggplocket sa att jag skulle låta bli att bära tungt till en början. Så får gå flera gånger med tvätten. 

Fredrik lagade maten idag som bestod av köttfärslimpa med zucchini och champinjon fyllning med broccoli som tillbehör. 🤤😋

Till efterrätt blev de glass, en rad japp choklad i skålen och strössel. Gott 😋



Glass till efterrätt idag

Ja, ibland när man känner sig lite nere, ledsen för att de inte blev som vi hoppades så kan man behöva trösta sig med något. Maten idag gick åt skogen. Blev inte alls som de skulle men gick å äta iallafall. Och sedan de här med återinsättningen som inte blev av.

Denna glass är Gammeldags gräddglass med smak av blåbär och vanilj och de som gjort den är Triumfglass. Denna glassen har vi haft hemma tidigare och den är verkligen så himla god. 😍🍦 



Svar från vc

Ja, de ringde ju upp mig strax efter halv 5.
Förklarade hur de såg ut och svarade på de frågor hon ställde. 
Hon uteslöt de utslag som är vattniga och kladdiga för de är de ju inte. 
Alla utslag försvinner av sig själva och i detta fall tyckte hon att vi skulle köra på med att smörja med återfuktande parfymfri salva och när Elicia duschar så ska hon låta bli parfym tills vidare. För då hennes utslag var torra så är parfym inge bra då de torkar ut ännu mer. 
Så hon tyckte vi skulle se till att hon använda olja för kroppen, som babyolja tills vidare. Och blir de värre ska vi kontakta vc eller så går Elicia till skolsköterskan som troligen är ett snabbare alternativ än att få tid på vc. 😂😂


Förklaringen kan vara årstidsbundet med mild vinter och att kroppen är i obalans. 
Så vi får se vad som händer. 

God förmiddag

Jag somnade vid strax efter halv 4 i morse.
Vet faktiskt inte varför för jag var trött när jag gick och la mig vid 23 tiden.
Men men. Vaknade och gick upp vid 10.20 eller något sådant.

Idag mår jag faktiskt bra. Har lite ont när jag sitter på dass men det är naturligt efter äggplocket. Det tar ungefär 2 veckor efter de är utfört att läka. Och när de läkt så kommer mensen. 😂😂 Får jag ont iallafall 😂😂

Men men, har ringt vårdcentralen om Elicia då hon har utslag runt hals och bröstkorg. De ringer upp mig 16.40. Ska försöka förklara så bra som möjligt för en sjuksköterska eller läkare kommer vi inte kunna träffa idag men de kanske inte behövs en salva på recept de kanske kan säga något som jag kan köpa på apoteket utan recept. Jag får se vad de säger.


Någon som kan säga vad de kan tänkas vara av mina vänner kanske? 

Hur jag mår?

Jag mår bra kroppsligt. Har ingen värk efter äggplocket längre.
Hur jag mår psykiskt går nog inte riktigt att sätta ord på. Klart jag är ledsen att de inte blev som vi hoppats men bättre lycka nästa gång. 
Livet är ju inte ens dans på rosor och det lärde jag mig tidigt. 

Har pratat av mig med Monica bästa systerdottern att prata med. Har fått många fina kommentarer på fb och jag blir så glad att ni är så många som följer min resa både vid positiva och negativa saker. 

Jag reser mig starkare och hoppas de går bättre nästa gång. Men de kommer bli samma behandling igen och kanske lite tjatigt med alla sprutor som ska tas ännu en gång. Vilket troligen blir i april. Dock med en högre dos som jag nämnde tidigare. 

Jag gick ner till stan och satte mig på biblioteket i några timmar idag bara för att komma ut och bland folk. 



Tråkiga besked kom idag

Äggen hade ju befruktats men sen igår så skulle de ha delats som de normalt gör. Inget av embryona hade gjort detta så de finns inget att återföra. Och detta beror på kvalité på äggen. 😔
Vilket betyder ingen resa till Örebro och ingen återinsättning.
Men läkaren sa att det är bara att göra ett nytt försök med start i april. 

Så det blir en ny omgång med sprutor men troligen med högre dos.



Lite smärta

Ja lite smärta vid rörelse har jag fortfarande. Men de funkar. Har varit ute idag och gått lite.

Teater har de blivit som vanligt på onsdagar. 
Sen blev de handla lite. Köpte cachewnötter och frukost för imorgon. 

Nu ska jag spela lite xbox innan jag ska gå och sova 😊

Återinsättning - samtalet från Örebro

Har väntat sen jag vaknade med en mindre värk än igår på att de skulle ringa från Örebro och nu har jag precis avslutat det samtalet.

Av de fyra ägg som plockades ut igår så blev alla befruktade 😍 men det förstod jag nästan. De var ju inga fel på äggen eller på spermierna utan de som var fel var ju att passagen för äggen inte funkade. 

Så imorgon kl 13.20 så sätts ett embryo in. 😍😍
Och samtidigt börjar jag med Lutinus som är vaginaltabletter. 


Sovit, lättare smärta

När vi kom hem jag och Fredrik så la vi oss båda två. Elicia skulle ändå på sportlovsmys i kyrkan så vi passade på.

Jag sov mellan 16.30-18.20 vilket var mer än behövligt efter natten ch den tidiga morgonen för mig.
När jag vaknade så hade all smärtlindring gått ur kroppen och jag kände en svag känsla av smärta i underlivet. Men de kanske inte är så konstigt. Haha. Men jag tog ingen stark smärtlindring utan en Alvedon. Jag är ju en sådan person som vägrar trycka i mig tabletter om jag kan klara av smärta. Min mensvärk är ungefär i samma klass som de känns nu efter en Alvedon. 

Men har ju en underbar sambo som finns hemma nu för att hjälpa mig om de är något. Så han värmde en värmekudde till mig som jag har på magen. Dock börjar värmen försvinna då de är över en timme sedan den värmdes. 😂😂

Men men, jag mår strålande trots smärtan jag har men i slutändan så är de säkerligen värt all smärta, slit och resor. 😍 
Bild 1: En byggnad i Örebro (vet inte vad de varit eller är) 
Bild 2: När vi lämnade sjukhuset så valde vi max och detta var numret vi fick. Går att läsa ordernr från båda håll 😂 aldrig varit med om tidigare. 
Bild 3: När vi äntligen fick se oxelösunds skylten och visste att snart är vi hemma. 







Äggplocket är klart

Nu ligger jag inne på rummet igen efter att ha varit och fått äggen plockade. 4 ägg plockades. Bra med ägg ändå med tanke på att inte alla blåsor ville växa.
Smärtlindring fick jag ju naturligtvis och det fick jag i form av 2 Alvedon och en oxynorm som är ett morfinpreparat. Snurrig ja visst. 

Sen fick jag ju smärtlindring under tiden i armen som ni ser på bilden ovan. 

Just nu ligger jag här med en varm hand på magen. 😂😂

Om ca 30 min får vi gå. 😍
Så ringer dom imorgon för att berätta hur befruktningen har gått och när vi kan komma för återsättning av embryo. 


Framme i Örebro.

Nu ligger jag här i en sal och väntar på att tiden ska gå. 11.15 är de dags för äggplock.
Har fått ett sånt här gulligt armband samt rock och strumpor. Sexigt värre. 


Ska se till att gå förbi apoteket här sedan för att hämta ut min smärtlindring. 

Promenad till svärmor

Sov länge idag men det berodde ju på att jag somnade sent. Som vanligt.
Elicia drog iväg till en kompis under dagen men kom hem så vi kunde gå till svärmor. Elicia ska sova där inatt då vi åker senast 05.30 hemifrån till Örebro imorgon.
Så vi åt middag där och sedan drack jag kaffe innan jag gick hemåt i stormen. Haha
Gick förbi ica och handlade min frukost som består av drickyoghurt. Något annat får jag inte äta imorgon innan äggplocket. 

Delar denna bild redan idag. Hittade den på Google så är inte min bild. 



Ovitrelle

Nu har jag tagit ägglossningssprutan och det gick smidigt de med.
Nu kommer jag inte ta några fler sprutor själv. 

Det var en dos i denna och den var på 0,5ml. Så imorgon ingen spruta och på tisdag kl 04.45 går jag upp för att duscha och 05.30 åker vi mot Örebro för att göra äggplock.

😍

Sista Gonal-f och Fyremadel sprutorna

Ja, idag tog jag sista injektionerna Gonal-f och Fyremadel. Imorgon är sista sprutan som är ägglossningssprutan.

Kommer ju kännas smått konstigt imorgon kväll eller måndag kväll kommer känns ännu konstigare då jag inte ska ta någon spruta alls. 



Rogers 40 års firande

Ja vi hade en dag med fullt upp också.
Åkte efter att vi hämtat Sigge med Fribergs familjen så åkte vi in till Nyköping och hälsade på hos Roger som hade sitt födelsedagsfirande. Vi åt pasta och kallskuret samt tårta och kaffe. Vi var där i ca 3h och drt var riktigt trevligt.

Tog inga bilder där. Men gosade med en kisse 🐱. Riktig gosegris de med. 😍



Morgon besök

Imorse vid 8 kom Lee och Lola samt hunden Sigge på besök. Teaterdags och lite små stress för familjen Friberg. Så vi fixade hundvakt till Sigge så Emil kunde köra Mira till Sthlm.
Sigge körde vi till svärmor när de var dags för. Teater mellan 10 och 16. Men först massa hundgos.

Idag gick vi igenom HELA pjäsen och det rullade väl på rätt knackigt. Folk som inte kunde komma så. Så andra  fick hoppa in och köra roller som inte var deras.
Men vi hann igenom hela pjäsen iallafall. 


Alla ❤️ dag

Ja, jag kommer med trevliga nyheter nu.
Först och främst gick ultraljudet bra. Äggblåsorna har vuxit iallafall de som vuxit innan. Så min läkare sa att chansen för äggplock nästa var hög. 
Har suttit och väntat i 4-5h på att Örebro skulle ringa och nu har jag pratat med dom.
Jag fortsätter med Gonal-f och Fyremadel 2 dagar till. Alltså idag och imorgon. På söndag tar jag Ovitrelle som är ägglossningssprutan kl 22 på kvällen.
Och på tisdag blir det äggplock i Örebro 😍

Delar med mig av bilder från busshållplatsen med frost. 



Godmorgon tröttmössa

Ja, jag är så sjukt trött idag. Bränns i ögonen typ. Somnade sent och skulle upp 6 för att hjälpa Elicia då hon ska iväg och åka skridskor idag och sedan duscha.
Men nu sitter jag på bussen mot Nyköping för att göra andra ultraljudet för att se om äggblåsorna har vuxit till sig. 

Vilket jag hoppas för annars är de bara att fortsätta och åka till Örebro för ultraljud och det är ju bara 4h i bil fram och tillbaka för typ 10-15 min för att göra ultraljudet.

Så håll gärna tummarna. 😊



Fyremadel i låret

Ja, nu har jag för en timme sedan drygt tagit dessa injektioner igen.
Är du spruträdd eller inte klarar av en sådan sak så bör du inte kolla bilden. 
Hade en fotograf här hemma idag som ville fota. Tanken från mig var att bara ta på sprutan men Elicia ville fota. Antagligen för framtiden för att visa sitt syskon om de nu blir något. 😊 Ingen aning. 
Ber om ursäkt för hårigt lår men jag orkar inte raka då jag drar upp sår pga finnar och sådär på ben och lår. 😂




Dagens händelser

Ja vad har jag roat mig med idag.
Har varit till apoteket och hämtat ut nästa paket med Fyremadel som bara innehåller 5 sprutor och jag hade bara en spruta kvar av den som jag ska ta idag. Men behöver garanterat en imorgon också.
Hade ju Elicia som sällskap då hon ska iväg med klassen och åka skridskor imorgon och behöver ha med en liten matsäck så vi gick till Ica och köpte mjölk, bröd, pålägg, vindruvor och kex. 
Sen gick vi hemåt. 
Jag har diskat och lagat mat och donat här hemma i köket. 
Om en timme är de dags för injektioner igen. 😊😀💉 

Bjuder på en bild på kungstornet från igår när jag var påväg till Sörmlands museum för att höra på föreläsningen med LaxTon och Andreas Österlund. 😊





LaxTon + medium Andreas Österlund

Jag åkte in vid 17 för att gå på föreläsningen med LaxTon och Andreas Österlund.
Helt klart värt att gå på om ni inte gjort. Håll koll på hemsidan om dom kommer någonstans nära dig. 



Kan säga att det var bra spännande att höra om deras upplevelser förutom de man sett på spökjakt tillsammans med Jocke, Jonna och Danjal.
Gå på den om ni får chansen! Så coolt

Örebro har ringt

Ja, de ringde för någon timme sedan och meddelade att jag fortsätter med samma dos och att dom tyckte att de såg bra ut.
Samt att jag kunde ställa frågor om jag hade några. Hade några och de fick jag svar på. 👍😊


Snart ska jag iväg på äventyr. Jag ska nämligen se föreläsningen med laxton och Andreas Österlund på Sörmlands museum kl 19. 😊 Så där var en av frågorna hur jag gör med sprutorna då. Men så nära 21 som möjligt. Jag får helt enkelt lösa de problemet med en pisspaus 😂




Ultraljud

Idag hade jag tid 09.15 för att med ultraljud se hur stora äggblåsorna blivit.
Jag fick samtidigt som läkaren mätte blåsorna skriva ner de hon kom fram till. 
Vad siffrorna betydde vet jag egentligen inte. 
Men höger hade 3 äggblåsor på 10 och 6 st under 10
Vänster sida hade 1 på 11 och 4 under 10.
Så det var för få som hade rätt storlek. 
Så fortsätta med sprutorna, invänta telefonsamtal från Örebro samt nytt ultraljud inbokat på fredag samma tid. 

Tog sedan en tripp till Folkis. Träffade Annika samt några till och lärare. 
Nu sitter jag på bussen hem för att äta, vila ch kanske sova någon timme då jag inte kunde somna igår utan somnade väl runt 03.30 och gick upp 7.





Injektionsdag 7 och 3

Lika smidigt som de andra dagarna.
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. De är samma procedur varje kväll med att tvätta rent inför sprutorna. Även om de inte står att jag ska göra rent där jag sätter Gonal-f så gör jag det ändå. Vill ju inte få in en massa bakterier direkt. Bättre att vara överförsiktig än att bli drabbad av nå skit. 



Tisdagsmiddag i församlingshemmet

Ja, en gång i månad så kommer kyrkan ordna en middag för de som vill. Med lek mellan 16-17. Från 17.15-18 serveras middagen och sedan avslutas allt med en andakt med en saga och lite sånger.

Så det har jag och Elicia varit på idag. Hon hade ju kör till 16.45 med de är ju i samma byggnad. Men de var lite mysigt att sitta där bland alla barn och sedan blev de tacos till middagen. Efteråt gick vi ner till himlen (salen heter de) och där sjöng barnen och vuxna några sånger. Mysigt helt klart. Ett sätt att lära känna andra som man kanske inte träffar så ofta. 😀

Jag tog ju inga bilder men det får ni helt enkelt klara er utan 😂

Injektion 6 och 2

Ja, idag är de injektionsdag 6 av Gonal-f och injektion 2 av Fyremadel.
Båda gick strålande idag med och kan säga att jag känt mig pigg under dagen så har inte känt av några biverkningar, vilket känns skönt. 

Men jag är fortfarande lite nojig varje gång jag ska ta Fyremadel. Man vet inte om man träffar fel när man trycker in nålen. Men även idag lyckades jag klara de. 😊

Idag blev de inga bilder så bjuder på två gamla. 




Injektionsdag 5 med tillägg av Fyremadel

Ja, nu har jag tagit Gonal-f i magen och även påbörjat spruta nr 2 som är Fyremadel i låret.
Har vid tidigare tillfälle skrivit att jag varit mest orolig för den sprutan. För när man ska spruta in den får den inte träffa i ett blodkärl. Gör den det så får man byta ut sprutan för då får jag inte använda den. 
Men det gjorde jag inte heller. Gick ju strålande att ta båda. Är man full av jäklar anama så funkar det mesta. 
Här är en bild på en förpackad spruta samt kartongen. 😊

Men jag har iallafall en backup om jag blir för nervös att ta den. 👍💉 

Men vi får se hur jag mår nu när jag börjat med båda. 


Lång dag med dop, revy och bilfärd

Ja vi gick upp 7 idag för att kunna påbörja resan mot Enköping kl 8. Skulle nämligen dit på dop, men eftersom vi inte skulle kunna stanna efteråt så kom vi dit redan strax efter 10 för att kunna umgås med Sarah och hennes familj en stund. 😊 Vi hjälpte till med pastasalladen till lunch och sedan var det typ dags att gå till kyrkan. Dopet var jättefint som det brukar vara.

Efter dopet så åkte vi hemåt. Men först förbi Strängnäs för att lämna en overall till gudsonen som växt ur den han hade. Så lite prat med honom också och han var ju på strålande humör. 
Sen fortsatte resan hemåt för att Fredrik skulle hinna till revyn och förbereda. 
Fotade en del på revyn också men de bilderna slänger jag upp senare då de ligger på datorn och jag skriver via mobil. 

Smet ut från revyn en sväng för att ta 4de injektionen som gick strålande.

Efter att föreställningen var klar så blev de smörgåstårta och glass. 

injektionsdag 3

Ja, nu har jag tagit dagens injektion. 
Har läst på en del om Fyremadel som jag ska börja med på söndag. 
Det är ingen injektionspenna utan de är förfyllda sprutor som jag ska ta i låren en varje kväll i samma veva som Gonal-f 
Men jag är mer nervös för den sprutan faktiskt. Kommer förklara mer på söndag när de är dags för den. 
 
 


Värk från Hell

Ja, mensvärken är ju ett faktum iallafall.
Idag har jag ringt kvinnohälsan för att fråga om några saker och de var tur för när jag pratade med dom i tisdags så var jag i tvättstugan så kunde inte skriva ner de jag behövde. Tillex ultraljudstiden som ska avgöra när de är dags att åka till Örebro. Samt när jag ska börja med Fyremadel vilket är på söndag och inte måndag vilket jag fick för mig. 

Här har ni en bild på magen där jag stuckit två gånger. Ser ut som typ sönderkliade myggbett 😂
Men i övrigt mår jag prima, inga biverkningar. 😊

Injektion nr 2 fixad


Det gick ju prima idag med. Idag kikade Elicia när jag gjorde det. 
Skickar med biverkningar som kan förekomma så ni vet om jag är lite off så kan de vara huvudvärk, illamående osv. 


Mående

Så hur mår jag nu efter första dosen.
Igår kväll blev jag illamående och magen kurrade men gick då upp ur sängen och tog några tomater och de löste ju problemet. Jag var alltså bara hungrig och magen behövde jobba. 
Har sovit gott och jag valde att låta bli att ställa kl idag men Elicia kom in och sa till när hon gick till skolan. 
Hon klarar sig själv på morgonen och vet ju hur schemat ser ut. 
Efter toalettbesök idag så mår jag prima. Fredrik blev dock tvungen och röra vid mig imorse för han trodde inte jag andades för jag andas så tyst tydligen. 
Men jag lever och mår bra. 😊❤️



Nu är jag igång.

Nu har precis tagit den första dosen av gonal-f. Vilket är en injektion i magen.
Gick ju strålande och jag som varit nervös för att göra fel hela dagen. 
Sen har jag ju världens bästa dotter som tog lite bilder innan jag stack nålen i magen. Hon ville absolut inte se när jag stack mig själv. 



Gonal-f injektionspenna

Imorgon är de dags!
Imorgon är det äntligen dags att börja med denna behandling.
Hur de går får ni såklart veta.