RSS 2.0

Du är saknad pappa!

den 31 oktober 2007 kl 13.54 avled du och lämnade mig kvar på jorden med all sorg. Du är verkligen saknad. Det som gör mest ont är att du aldrig fick bli morfar och träffa ditt barnbarn. Hon är verkligen ett charmtroll. I år skulle du fylla 61 den 24 november. Jag minns att vi tog begravningen 23 november dagen innan din födelsedag. Pappa jag älskar dig och du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Många som kände dig som ung säger att jag liknar dig och att även Elicia gör det. Vilket jag är glad över. Som jag skrev tidigare jag saknar dig väldigt mycket. Men våran släkt är stark och kommer alltid att vara. Jag är en stolt Ekman och jag har fört det namnet vidare.

7 var 6

i morse när jag vaknade kollade jag på kl och den visade 7 men tyckte det var för mörkt ute. Men den skulle ha varit sju om man inte hade dragit tillbaka kl till 6. Gick upp och kollade på texttv och visst var kl 6. Men jag var inte trött så stannade framför tvn. Elicia låg och sov till 9. Vi har hunnit äta frukost och kolla på barnkanalen. Nu leker hon massor och jag kollar på Miami ink. :) om ca 1h och 45min ska vi gå till Malin för att fira henne. Blev inte så mycket firande i fredags eftersom hon skulle iväg till sthlm och festa. :)

Ögoninflammation

Jag sitter nu i soffan efter att ha diskat dagens disk. Elicia är fortfarande uppe och det spelar ingen roll ikväll. Såg för några timmar sedan att hon fått ögoninflammation. Så nu blir det att fokusera på det så den försvinner. Blir helt enkelt en vecka troligen hemma. Men får helt enkelt boka om mötet på ingeus på tisdag. Men får se om det försvunnit tills dess. Nu ska jag faktiskt natta Elicia. Sen får jag se vad jag gör.

Herregud!

när jag vaknade idag så hade jag 10 mess och 1 missat samtal. Allt det under natten. 8 st mess var från samma person och med samma text. Samtalet hade jag velat svara på men sätter ju som sagt min mobil på ljudlös under natten. Så nu vet ni det. Ska försöka få tag på grabben som ringde iaf. Men väntar nog ett tag till för troligen så är han bakis och sover. Vad händer annars idag. Sitter hos Ragge och Maria nu. Ska strax äta varma mackor :) Elicia har även fått bada på morgonen för hon använde frukost tallriken som hatt när hon ätit klart. :) Hehe. Har kommit på att hon har självlockigt hår. För när håret torkar så blir det lite lockar. Så sött. Nej nu ska jag återgå till mitt och faktiskt svara på ett mess jag fick precis. Mobil uppdatering senare igen.

dags att gå hem

ska strax röra mig hemåt från markussons... :P

malin har dragit till sthlm nu för sin 20års kväll :)
monica packar för fullt då hon ska åka tidigt imorn mot frankrike
marcus sitter och leker med elicia :)

sista inlägget jag skriver in idag :)
hejsvejs :)


dagens händelser

efter lunch så somnade elicia och även jag... sov till 14 och skickade mess till monica hon slutade lite efter och sedan så kom hon hem till mig... vi gick ner till stan och fixade malins present som blev 200kr i presentkort på bolaget... :)
ja hon fyller 20 och har redan fått presenten... :)

sedan gick vi till bokia och köpte ett kort och sedan till konsum och köpte vindruvor till elicia... och en monster energidricka till mig och monica.. :P sedan blev det hemåt... gick den vägen förbi min gamla lägenhet ...

när vi kom till monica så skrev vi kortet till malin och hon blev riktigt glad för presenten :) härligt... dock hade hon redan varit på bolaget men det kvittar ju :P

nu har jag gjort fiskpinnar och monica står och gör potatismos nu tror jag
så det är vad vi ska äta idag :)

får se om jag får träffa min kärlek ikväll... hoppas hoppas hoppas... <3
det e ju 2 veckor sedan nu sen vi träffades... :P


http://malinewelinaa.blogg.se
gå in och gratta henne :)


grattis Malin.

Idag fyller du 20 och har kommit upp i systembolagets ålder. :) hoppas du får en underbar födelsedag och att du minns den länge. Du vet man fyller bara 20 en gång. Grattis grattis från moster och din älskade kusin Elicia. <3

godmorgon gott folk.

igår när jag var på tag hem från Markussons så gick jag och Monica via stan och upp mot Paulinska och då såg jag att ett fönster stod öppet. Kl var ändå 21 så ringde 11414 och berättade de. Han som svarade tyckte det var bra att jag ringde. Med tanke på inbrottsrisken är mycket större om ett fönster står öppet. 1 god gärning. Och sedan har jag lyckats med att ta reda på en sak som inte stämde ihop med det jag sett och hört. Har även sett Liindblaads reklam på Aftonbladets hemsida. Vaknade tidigt men har legat i soffan tillsammans med sötungen och kollat på Emil i lönneberga :) nu står hon vid vardagsrumsbordet och ritar. Om några timmar ska jag och Monica ner till stan och fixa Malins present. :)

korvstroganoff och ris

sitter hemma hos markussons fortfarande... lärde marcus att göra korvstroganoff med ris idag...

monica drog iväg på musikalgrejs och malin och kenneth drog till eskilstuna...
så då fick jag och marcus laga maten :) det gick riktigt bra och det blev riktigt gott :)

ja, vi är duktiga vi :)


fotografering på dagis :)

idag hade dom fotografering på dagis och gruppbilden hade blivit jättefin, vilket jag aldrig såg, men det ser jag när jag får de sen :)

enskilda kortet på elicia blev så underbart sött...
hon ler och ja, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara... men det får ni se sedan när jag lägger upp kortet här... dock kommer det ta några veckor??

nåväl... sitter nu hemma hos markussons och ska fixa lite saker som handlar om jobb så ni vet det... hörs senare...

hejs

jobb

jag tänkte bara komma med ett inlägg om det är någon i strängnäs som läser min blogg och som har några tips på jobbmöjligeheter...

behöver så mycket tips som möjligt...

nu till något annat...
har lagt upp ett videoklipp på tuben...
happy halloween 2010 men hittar ni inte så sök på krissiekman så hittar ni den :)

har ingen möjlighet att lägga upp den nu... då jag sitter vid en annan dator...


Ingeus

idag så vaknade jag väldigt sent och var tvungen att verkligen rusa upp för att elicia skulle hinna äta frukost... hon hann det och även jag hann göra allt jag skulle innan det var dags att gå... gick förbi stan och hämtade upp minna och vi lämnade barna... gick över till markussons för att jag skulle betala räkningar... sedan ner till minna och sitta där ett tag... sedan upp på mitt första möte med ingeus :)
det gick jättebra och nu är jag äntligen inskriven efter sisådär 2 veckor...

sedan var det bara att knalla hem och fixa lite och sedan upp till dagis för att hämta elicia... hon låg och sov men vaknade när jag öppnade dörren och skulle gå in på avdelningen hon går på...
nåväl efter det så knallade vi hem till markussons igen för att jag skulle kunna skicka iväg lite saker till min jobbcoach och nu är det klart... äntligen... :)

vad som händer mer idag har jag ingen aning om och nästa gång jag uppdaterar blir troligen genom mobilen :P

imorn är det iaf fotografering på dagis... med både gruppfoton och enskilt :)
hoppas min lilla sessa blir fin på kortet :)

hejsvejs :)

Städat förrådet!

idag lämnade jag Elicia på dagis några minuter sent. Men det var bara för att vi båda försov oss i morse. Sedan var ja till Minna och snackade lite och hjälpte henne med en om möblering. :) när jag sedan skulle hämta Elicia så träffade jag Malin och sedan efter att jag hämtat henne gick vi ner på stan och snackade med Malin, Patricia och sedan kom Monica. :) satt med Monica en stund och efter det så var jag och Elicia in och handlade och sedan hem. Elicia har ritat och jag har rensat mitt förråd som jag har i lägenheten. :) mycket mer plats där inne nu. :) riktigt Nice. Nu ska jag göra lite till innan Elicia ska sova. :) hej så länge.

Vila i frid!

jag vet inte vem du är eller varför du gjorde det. Det var många som var på din minnesstund idag. Många grät och även jag fällde ett par tårar. Du var ung bara 17. Ställer frågan igen varför? Någon som vet varför en sådan ung människa tar sitt eget liv? Jag tänker på din familj och dina vänner. Hoppas du har det bättre där du är nu. Vila i frid!

400 inlägg

hihi...
detta är mitt 400de inlägg...
vad ska jag skriva då??

idag har jag faktiskt inte gjort så mycket nytta och sedan får mina kära läsare säga vad ni vill...
sitter hemma hos markussons nu för att kunna använda en dator utan problem :P
ibland får man ju lov att göra sånt...

måste kolla lite saker som man inte kan göra på en mobil :P


Frost och kallt!

Idag när vi gick upp var det kallt. När man väl kom ut så var det till och med frost på bilarna. Fy fan nu är vintern här. Snön är borta vilket är skönt men jag vill verkligen ha tillbaka sommaren. Bara jobbigt med dessa vinterkläder och skor. Men men vad gör man. Man ska väl egentligen inte klaga. Idag vet jag inte alls vad som händer.

parlamentet!

nu sitter man hemma och kollar på parlamentet. Elicia vägrar sova och jag orkar verkligen inte bråka med henne ikväll. Men måste ta tag i det snart. Det är ju dagis imorn. :) nej nu ska jag kolla klart på detta. Önskar er en godnatt. :)

Grattis Ewa

måste ju se till att gratta min andra "kusin" som blev mamma för andra gången imorse :)

vad ligger oddsen på att min kusin agneta får en dotter den 21, mamma skulle ha fyllt den 22 och min "kusin" ewa blir mamma den 24... :)

hehe...

ett stort grattis iaf :)

som ni märkt så kommer uppdateringar från min mobil... och kommer nog göra ett par dagar tills min dator är fixad... :( :)

just nu är jag hos en killkompis och hälsar på och tar chansen att skriva ett inlägg... dock inga bilder... har ingen sladd från mobilen till datorn så blir väldigt svårt...
men men

lägger in en gammal bild istället :P

hejsvejs :)

nu under tiden som jag inte har dator så ska jag se om någon av mina kära bloggvänner har lust att gästblogga :P hehe

snart fyller den lilla filuren 2 år :P kan ni tänka er vad tiden går fort :) <3

godmorgon!

bloggar fortfarande med mobilen. Idag blev det sovmorgon för både mig och Elicia. Vi vaknade 09.30 det var faktiskt skönt med lite extra. Men nu klagar jag på vädret. Regn regn. Får se vad som händer under dagen. Hörs senare. :)

Galet!

Ligger nu i sängen och uppdaterar med mobilen. Datorn är som sagt död. Fick reda på att det är nätaggregatet som lagt av. Nåväl. Idag har jag och Elicia varit på kalas. Hugo fyllde 10 och det var fullt hus där. Hugo, Anton, ullis, Danne, Pia, Börje, mange och cicci. Och hunden Sally såklart. Elicia var blyg den första halvtimmen. Men sen gick det bra att äta bullar och byta knä att sitta i. :) vi var där i ca 2 timmar. Redan gick vi hem till Markussons och då var Monica och Malin på väg ut med sin pappa som skulle bjuda på middag eftersom han fyllt år. Så det var bara jag, Elicia och Kenneth kvar hemma. Så idag så blev det så att Elicia var tvungen att lära känna Kenneth och det var inga problem. Hon ville tillochmed följa med honom till affären för han skulle köpa snus. :) vi blev kvar där väldigt länge. Åt glass, godis och chips och spelade kort. Tills Elicia ville hem. Vi kom nyss hem efter att haft sällskap av Monica en bit. Vi stod och snackade en stund innan vi skildes. Nu ska jag sova så önskar er en godnatt. :)

Datorkrasch!

Anledningen till att det inte blev någon uppdatering igår beror på att datorn kraschade. Vet inte vad problemet är ännu. Så bloggar från mobilen så länge jag inte har datorn funkar blir det inga bilder. Och det är svårare att kommentera. :( suck.

SNÖ!!!



detta fick jag se när jag gick upp i morse...
snacka om förvånad...
men samtidigt som det är usch så är det väldigt fint med snö måste jag säga...

elicia har badat och vi har ätit äggmackor till frukost... :) mumsigt...

65år skulle du fyllt!!

idag skulle du har blivit 65 år mamma...
jag saknar dig något oerhört..
men jag vet att du alltid kommer att finnas i mitt hjärta.

varje gång jag undrar över något som jag vill fråga så blir jag smått ledsen eftersom jag inte kan fråga dig...
det kan vara så små frågor men ändå kan jag inte få svar på dom... :(


min mamma när hon gifte sig med min systrars pappa. :)


grrr

det var något fel igår när jag var in och skulle skriva ett inlägg...
så jag får helt enkelt skriva det nu...

jag mådde inge vidare igår, sprängande huvudvärk, ont i hals, rygg och hade feber...

men ville skriva in min kusin blogg så ni kunde gå in och gratta henne...


http://elvineagneta.blogg.se/
Grattis än en gång till dig kusin till eran lilla tös :)

Grattis kusin

Messade just min kusin och hon har äntligen fått sin lilla bebis :)
så ett stort grattis till dig och maik + mor och farföräldrar. :)

lycka till med den lilla tjejen :) <3

lovar att snart komma och hälsa på

vampire diaries

såg just första avsnittet på vampire diaries på tv6play...
jag älskar den serien... och ska kolla andra avsnittet nu om 30 minuter :)

på tal om något annat... jag har så förbannat ont i huvudet...
irriterande... huvudvärk, troligen feber och ont i halsen... suck jag e garanterat sjuk igen...
fast jag hoppades på att hålla mig frisk...

nåväl... ska göra mig klar för tv och soffläge nu...

hörs senare om jag orkar...


Supergratis

hittade en underbar sida där du kan vinna saker helt gratis med bara några knapptryck...



www.supergratis.se

du kan vinna allt från presentkort till en gasolgrill.
lycka till


dagens uppgifter

idag hade jag som jag skrev i tidgare inlägget bråttom... var stressad som sjutton :P

nåväl, var förbi stan och hämtade upp minna och barna och knallade upp till dagis...
sedan iväg till ingeus... fan vad kallt det var... jag lämnade in ett papper som skulle in och minna var på sitt möte hon skulle på...
träffade fredrik och hk där och det var lite nice att snacka lite skit... hk hade jag inte sett på sjukt länge...

sedan ner till minna och bara slappa då jag har så fruktansvärt ont i ryggen, huvet och halsen...
skönt att elicia e ledig från dagis imorn så vi kan ta det lugnt och slipper gå ut i kylan...

var sedan upp till dagis och hämtade barna, jag var in på lidl och köpte blöjor till elicia och sedan hem...
vi har nu ätit lite mellis :)

nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska laga mat och sedan inta soffläge med en film tillsammans med elicia :)

hörs senare

godmorgon

stressad idag... :)
så det blir ett kort inlägg..
hörs senare


oktober - jobbig månad

på fredag skulle min mamma fyllt 65 år...
och om 11 dagar är det exakt 3 år sedan pappa avled...
om 1 månad och 4 dagar hade min pappa fyllt 61 år...
om 2 månader och 4 dagar är det 1 år sedan syrran avled

så fort jag tänker på alla datum som finns runt omkring med tråkigheter så blir jag ledsen...


någon som vet om man kan polisanmäla anonyma påhoppare eftersom jag har ip-numret från dom?? 


mys i soffan

ikväll blev det potatismos och köttbullar till middag och elicia åt 2 potioner... sedan blev det mys i soffan med mjölk och sockerkaka och vi kollade på gustaf (otecknad)... hon gillar ju hundar och katter så den filmen var klockren :) hon lät som en katt hela tiden :P
min lilla sötnöt...


på tal om något annat...
några som undrar varför jag ignorerar de negativa och helt omogna kommentarerna jag får???
de e för att jag är så förbannat jävla trött på att ta emot en massa skit som personen ifråga inte ens står för!!

ANONYMA- utan vare sig blogg eller email är sååå förbannat patetiska!!! så var det sagt!!!

sockerkakor

blev endast 2 sockerkakor idag... tiden blev så knapp hela tiden...

först och främst så glömde jag plånboken hemma så det var bara att lämna elicia på dagis möta upp monica och knalla hem till mig innan stan... sedan tog vi en fika på georges och satt där i säkert en timme... sedan skulle monica iväg på lunch med klasskompisarna på skolan och jag knallade upp till minna... minna och jag tog en vända på stan och kollade lite... :)

sedan upp till dagis och hämta dom... ner på stan och handla och fixa... sedan hem...
packa upp alla varor, klä av elicia ytterkläder, ge katterna mat och byta sand i lådorna helt och hållet...

nu står i varje fall 2 sockerkakor i ugnen och ska tas ut om 15-20 minuter...
sedan blir det att låta dom stå en stund och under tiden laga mat... :)
sedan blev det mys i soffan med lite sockerkaka och saft... fast det är mitt i veckan... men onsdag e ju lillördag så det måste räknas till gottigott också :P eller??


här skulle elicia smaka på smeten :P men det ville hon inte... :P

godmorgon

idag ser schemat ut så här...

1. lämna elicia på dagis
2. möta upp monica
3. gå ner på stan och handla
4. hem till mig och baka baka baka
5. hämta elicia på dagis
6. hem och baka baka baka
7. laga middag
8. elicia bada
9. sedan äta lite bullar och kolla på film
10. Sängdags.

hör av mig senare... :)



ropar mitt namn

föräldramötet gick bra...
dock inget jag kommer ta upp här...

sedan gick jag över och hämtade lillskruttan hos markussons då dom varit barnvakt så jag kunde på på föräldramötet... :P tack för det sötisar <3

sedan knallade vi hemåt....
elicia ligger nu och sover sedan 1 timma tillbaka minst och jag ska faktiskt svika mina läsare och säga att jag ska göra desamma...
är dundertrött...


föräldramöte!

ikväll är det föräldramöte och jag sitter nu hos markussons så jag bara kan gå strax innan 19 tiden....
så vad händer annars idag... jag har ingen aning...

ikväll kommer kanske en gästbloggare igen... :)

vem det är får ni lista ut... :P
hehe...

godmorgon.

förlåt att det inte blev något skrivet tidigare. Men datorn strulade i morse och ville inte riktigt som jag. Elicia är lämnad på dagis. Har skrivit upp en tid för Elicias ensam kort på fotograferingen den 28de. Nu är jag snart nere på stan. Måste även komma på vad jag ska köpa till Malin i födelsedags present. Har ni något förslag? Hon fyller 20.

aktiviteter hela dagen :P

ursäkta dröjsmålet med bloggandet idag..
har faktiskt haft fullt upp...

lämnade elicia på dagis vid 9 tiden... på väg ner till stan så mötte jag gunilla (malin & monicas faster) och vi stod och snackade ett tag... sedan så blev det att jag följde med henne till eda (malin & monicas farmor) blev en trevlig fika där med kaffe och fikabröd... satt där i säkert 1½ timme och sedan så gick jag och mötte minna som skulle till tandläkaren...
sedan följde med henne ner till stan stack förbi af som självklart 11.50 skulle gå på lunch... fan 10 min kvar innan lunchen börjar... patetiskt...
nåväl upp till minna och sedan ner till stan igen för att hon ville ha sällskap för att handla lite... sedan upp och ta en snabb kaffe och sedan till af igen... fick mitt jävla papper... och sedan upp för att hämta elicia...

knallade sedan hem till markussons idag igen... :)
alltid lika trevligt... marcus var hemma (sjuk) malin och fia var också där... vid 16.30 tiden kom monica hem och senare kenneth...
då hade jag faktiskt diskat lite och bara umgåtts...
jag och monica hjälptes åt med maten som blev potatismos och fiskpinnar med remoladsås... riktigt mumsigt... och sedan skulle monica iväg och träffa lina och då passade jag på att gå hemåt... kl var ju ändå 19 så elicia skulle ju hem å sova... dock somnade hon i vagnen och har inte somnat om ännu..

men det kommer väl...

så var det de där med bilderna jag lovade er att lägga in idag... skickar upp bilderna senare... är dundertrött och ska försöka få lillsnutt och sova...

kan bjuda på någon annan bild :P


Malin och elicia igår :)


Marcus, fia och elicia idag :)

godmorgon


lagstifta om självmord

Regeringen har önskemål om en nollvision när det gäller suicid. Vi är många som välkomnar denna nollvision och är tacksam att någon vill inse problemet som finns. Idag är det 1500 personer per år som begår självmord, det är 1500 personer för mycket. Regeringen föreslår en nollvision men tillåter samtidigt att självmordssajter får fortsätta spridas via internet. Vi är många som känner att regeringen har dubbla budskap angående detta. En bra början till nollvision är att förbjuda dessa självmordssajter där våra medmänniskor som mår dåligt kan gå in och få information om hur man går till väga vid ett självmord. Vi önskar få till ett förbud mot dessa sidor som en del i jobbet att få till en nollvison.


http://www.namninsamling.com/site/get.asp?Sjalvmordssajter

skriv på om du vill ha nollvision när det gäller självmord...


Natti natt

kom hem nästan nyss...
har varit hos markussons hela dagen... spelat lite wii, kort, ätit mat och tog en kvällsfika innan vi gick hem..

vi har helt klart haft en dunderbra söndag...
dock hade jag hoppats på att få mysa med Robban men så blev det inte :(

men men, elicia sover som en prinsessa och jag ska strax röra stegen åt samma håll...

några bilder från idag kommer upp imorn istället :)


söndags mys hos markussons

satt och snackade med malin på msn och frågade om jag kunde komma över...
hade fett tråkigt...
och självklart var det bara att klä på elicia och mig själv och börja gå... :)

de satt och spelade kort och nu har vi precis käkat lite glass... mumsigt :)

nu busar dom en massa och passar på att sitta här och kolla lite :)

hihi, tar ju chansen när man har den ;)


Godmorgon

böev absolut ingen sovmorgon i morse... men jag gick ju ändå och la mig vid 22 tiden... så har ju sovit tillräckligt ändå... är dock väldigt väldigt trött fortfarande...
men det kvittar, kan säkert roa mig med något...:P

elicia ritar och kollar på barnkanalen jag sitter här och kollar runt lite på bloggar... :)

Godmorgon alla glada :)

Godnatt



anledningen till att jag lägger mig nu är ganska uppenbar...
hela dagen har varit full med aktiviteter + att det blev sent i natt och tidig morgon... nog för att jag sov 1-2 timmar på dagen så är jag väldigt väldigt trött...

så sov då gott mina läsare :)

promenad och fika hos Ragge

elicia ville ut efter att vi sovit en stund... och vi gick ut i det vackra höstvädret.. :) gick bland löven och sparkade på dom... :) hihi...
man känner sig nästan som ett barn själv igen när man lär de små saker ;)

vi knallade runt lite eftersom jag lämnat barnvagnen hemma idag så började hon bli lite grinig när vi var på väg förbi ragge så knallade upp dit efter att ha messat och kollat om det gick bra... vilket det gjorde...
så elicia fick vila... men vila e nog fel ord... mange och cicci var där också... så vi spelade ett spel på datorn och elicia lekte med lastbilen och bussen...

jag drack te och ja, det var faktiskt en härlig eftermiddag...
knallade hemåt framåt 17 tiden för att elicia började bli hungrig och även jag började bli det... så vi knallade hem och jag lagade mat vilket blev ris och köttbullar.. 
låter kanske inte så gott, men det var det :)

nu ska jag fixa lite här innan elicia ska isäng...

imorn kanske det blir en roadtrip med Robban, men det märker vi imorn...
saknar dig Robban <3

sovstund

elicia var trött vid 11 tiden så jag la henne i sängen... hon somnade och jag gick och la mig på sängen för att vila jag med... tänka sig att jag somnade rätt bra... sovit i någon timme men det är bara skönt...
vaknade igen av elicia var vaken...
tänk att en timmes sömn kan vara så givande... nog för att jag känner mig lite seg just nu men det kan vara för att jag precis har gått upp..

men piggnar snart till tror jag :) nice nice...

blir inget mys med Robban idag heller... Han har sin son som är sjuk... taskigt när bilen är klar och vi tänkte åka ut och åka... men men ska kanske åka en runda imorn... beror på vad kl blir innan alex åker hem... vill ju inte att mitt lilla troll blir sjuk... visst att hon är förkyld men det e väl ändå alla??

elicia sitter och ritar nu och berättar vad hon ritar... dock förstår jag inte ritkigt alla orden men det kvittar hon är iaf glad :)
ampa sa hon nyss när jag frågade och det är lampa :)

sovmorgon

idag fick jag äntligen min sovmorgon... elicia vaknade dock tidigare men hon tog med sig leksaker och kom och satte sig i min säng och lekte... iofs sov jag inte men jag kunde blunda... :)

hela marken är full av frost...
nu fan e det kallt... SOMMAR vill ha dig tillbaka!!!

så vad ska ni göra idag???

Godmorgon kära läsare


godnatt

nu e jag hemma... trubaduren ikväll var Micke Nannini... själv kallar jag honom för trollet för han ser ut som ett troll... hehe...

nåväl... tvätta bort sminket och ner i sängen... jättetrött... natti natti :)


krogkväll utan alkohol

ikväll blir det en krogsväng med minna...

men ingen alkohol... varken råd eller någon större lust till det...
bara ut och träffa lite folk e nice...

elicias barnvakt kommer om ca 30 minuter.. skönt att man kan gå hem sen och bara slänga sig i sängen för att sova...
slippa vara bakis imorn också e himla skönt...

gör säkert ett inlägg när jag kommit hem...
:) så blir inget godnatt ännu inte...


Härlig fika på Georges

som ni vet hade jag och Malin bestämt att vi skulle fika på Georges idag...

vilket resulterade i att det blev Malin, Fia, Patricia... Patricia gick och Sejla kom och sedan kom även Monica från skolan också :)

så blev ett gäng där...

Minna kom även förbi en stund innan hon skulle hämta barna på dagis... :)

nu är vi hemma och elicia ligger i sängen.. hon ska sova en stund... sedan blir det mat och massa mys... :)

uppdaterar senare...

Godmorgon världen



har sovit helt värdelöst i natt och är dundertrött..  men det kan inte hjälpas...
jag är uppe och elicia sitter och äter frukost och kollar på Lazy town på film :)

skönt att hon kommit över tweenies en stund för den var verkligen uttjatad... :)

Malin frågade mig igår om jag ville ta en fika idag :)
så det ska vi göra... annars vet jag inte alls vad som händer denna fredag...
tycker dagarna kan gå lite fortare nu så man får pengar... :)

hörs senare :)

sen kväll + bilder

blev en sen kväll för elicia idag...
hon fick glass och vi gick från fam Markusson vid 20 tiden...

monica följde oss en bit hemåt...
elicia somnade efter en stund och jag fick självklart väcka henne när vi kom hem för att klä av henne alla kläder... men hon somnade om efter en stund :)

nu har jag tagit kort på overallen, strumporna och trosorna som hon fick av Malin idag... :) hon är ju för underbar :)



nu blir det även sängen för mig... :)
natt natt


mätt och belåten

nu har vi precis ätit och det var supergott...
lasange stod ju på menyn och nu är man supermätt..
nästan för mätt...

elicia åt tre portioner så det verkade gå hem... så får helt enkelt göra det hemma också vid något tillfälle :)

vilken är eran favoriträtt???

Markussons

vid lunch tid idag så träffade jag och Minna Malin och Fia på Georges... och då blev det så att jag skulle gå dit efter att jag hämtat elicia men det blev aldrig så...

blev att när jag hunnit ner till stan halvvägs så fick jag vända... knallade in på dagis lite snabbt och hämtade blöjor till elicia eftersom jag skulle till familjen markusson...
sedan mötte vi monica och sedan malin på väg hem till dom :P

Elicia har fått trosor, strumpor och en overall idag av Malin som hon hade beställt på ellos... :)
overallen är lite stor men hon har att växa i och troligen är den varmare än den hon har nu... blir nice eftersom de säger att det ska bli en riktigt kall vinter i år...

knallade sedan till dagis igen för att hämta hem en sak till minna som hon hade glömt...

nu ska jag ta och vara social... lite senare ska jag laga lasange här och hjälpa malin med en sak på en hennes blogg... :)

hejsvejs så länge...


2 månaders kärlek

som jag skrev i ett tidigare inlägg så firade vi 2 månader igår och det känns så bra...
känns mer som vi varit tillsammans längre..

men det är faktiskt bara 2 månader...

saknar dig alltid när du inte är här Robban <3

skrev ett kort till honom igår skriver upp dikten här under

Utan dig är det tyst och tomt
Men när du håller mig i din famn
stormar havet och brinner hjärtat
mer än himlens alla stjärnor


gillas??

inlägg försvinna??

hur kan bara ett inlägg försvinna??
skrev ju ett inlägg igår om att vi firade 2 månader... men det är borta?? hur är det möjligt??

även inlägget mitt liv är borta...

hmm... jaja

Godmorgon

som ni säkert märkt så blev det inte så mycket uppdatering igår... men det finns en förklaring på det... :)

jag var ju med Robban och vi hade det såå mysigt igår.. 

jag gick hemifrån vid 18 tiden för att elicia för det mesta vill gå och då tar allt mycket länge tid... vilket det naturligt vis gjorde igår... hon träffade på en stor schäfer som hon skulle hälsa på... tur att den hunden var barnkär och hon fick många pussar :) sen ville hon inte fortsätta gå... hon ville stanna kvar hos hunden :) min hundkära unge :)
knallade ner på stan och väntade men tror jag kunde ha gått senare efter som Robban inte kom med tåget förrän 19.40 :P

vi möttes vid tågstationen och knallade ner på stan för att handla något vi skulle äta...
vi bestämde oss för kycklig och potatissallad... går fort och det är gott... 

hade förberett med att ställa fram ljus på bordet och när vi kom hem så badade elicia och sedan fick hon gå och sova... hon fick förståss lite kyckling att äta innan :) sedan tandborstning och hon somnade direkt... 

vi käkade och kollade på film... kärlek 3000 och sedan säg att du älskar mig... men vi bröt i den andra filmen för som jag hade sagt tidigare så var den inte min typ av film... 

kan säga att vi hade en underbar 2 månaders kväll med mycket mys <3

godmorgon



nu dags att röra sig till dagis :)
hörs senare :)

godnatt gott folk


somnade fort

jag och elicia tog en sväng ut för en stund sedan och gick förbi ragge på en fika... :)

elicia fick en nalle som har nattluva på sig och huvudet på en kudde... hade kunnat tagit bild på den och lagt ut men elicia sover med den ikväll... :P

var väldigt länge sedan jag var över och snackade lite... elicia fick även kolla på lejon kungen... men det blev bara ca 20 minuter ibörjan för hon var mer intresserad av bilarna han har hemma som hon brukar leka med...
sedan var det dags att knalla hemåt...

borsta hennes tänder och fixa en torr blöja... nu sover hon sedan en timme tillbaka... :)

imorn är det dags för dagis igen...

och imorn firar jag och Robban 2 månader ;) <3
så får se vad vi gör imorn :)

kliniskt rent i köket

idag när jag lämnat elicia på dagis tog jag en sväng förbi stan och sedan hem...

började städa i köket och nu är det kliniskt rent där :)
så skönt...

när kl började närma sig 13 så gjorde jag klart allt som skulle slängas och tog med mig det på en gång...
var dock på dagis tidigare än jag skulle... men hon hade haft en bra dag på dagis... satt en päronbit i halsen när ha haft fruktstund... men sånt som händer när de e små och inte tuggar ordentligt...

nu har vi nästan precis ätit lite mellanmål här och om ca 1½timme är det dags för middag, bad och kl 19 ska hon i säng... :)

 
tog lite bilder på väg till dagis när jag skulle hämta skruttan :)



ung man hängde sig i direktsändning

Polisen ryckte ut – mannen avliden

Flera personer kunde chockade bevittna när en ung man på måndagen hängde sig själv i direktsändning på en internetsida.

Polisen larmades och ryckte ut till mannens lägenhet i en svensk stad men lyckades inte stoppa honom i tid. Han är nu konstaterad död.

– Jag har sett mycket på nätet men detta är det värsta jag sett i hela mitt liv, säger en person som bevittnade händelsen som via en webbkamera gick att se direkt på en internetsida.

Polisen fick larmet vid 13.44 och var på plats i mannens lägenhet vid 14.05. Där började man omedelbart med hjärt- lungräddning men tvingades konstatera att man var för sent ute.

– Han har konstaterats död, säger polisens presstalesman.

Tusentals kommentarer

Över tusen kommentarer vällde snabbt in på sidan där händelsen visades. Kommentarsfunktionen stängdes dock ner sedan polisen kontaktat dem som står bakom sidan.

– Det är beklagligt om någon kände till att mannen planerade att ta sitt liv och inte gjorde något för att stoppa honom, säger presstalesmannen men tillägger att polisen inte kan reglera hur folk beter sig på sociala forum på nätet.

Hon tror dock att många som bevittnade det hela och det som föregick självmordet inte tog händelsen på allvar.

– Man har hört talas om sådana här händelser i andra länder men aldrig i Sverige. Det blir lätt en fiktiv värld på internet och det tycks som att många liksom inte förstod att det var på riktigt.

texten är tagen från aftonbladets hemsida!

Min egna ord...
svårt att inte förstå att det var på riktigt??? herregud...
det är väl ändå bättre att anmäla det oavsett om det hade varit på skoj... det är ju ändå han som får stå för det om det varit på skoj...
hade jag sett något åt det hållet så hade jag helt klart anmält det...

sedan kan jag även säga att oavsett om han nu inte ville leva så hade det varit mer normalt att inte visa när han gjorde det... tror många som såg detta hamnade i chock också...

tänker på hans anhöriga och hur reaktionen kommer bli från deras sida när de får reda på att flera människor suttit och sett när han gjorde det!!!


de nya kläderna :)

älskar de nya kläderna... hade dock lite svårt att ta kort på byxorna när de satt på... eftersom jag bara har en gullig liten badrumsspegel som hjälp :P haha

så ni får bara se tröjorna på :)

 
hmm, spegeln är väldigt smutsig :) jaja, det får ni leva med... ni får se en bättre bild senare som komplicering ;)


den andra tröjan :)
i loooove it ;) snacka om myströja ;)

tankarna

många tankar snurrar runt i mitt huvud nu...
dom lägger sig som en mörk hinna...
tankarna rör mitt förflutna...
tankar och frågor jag aldrig kommer få några svar på...

frågor om saker som bara dom kunde ha svarat på...
hjälpen som bara dom kunde gett mig...


varför?????


fattar inte??

du verkar inte direkt läsa min blogg ordentligt???

eftersom du inte vet något om mitt liv så tycker jag inte att du ska yttra dig...
sluta läs min blogg om du nu inte gillar den!!!

för du fortsätter med samma stil fast jag har sagt åt dig att lägga av...
SLUTA använda mitt namn och min bloggadress... din FEGA jävel!!!!!!!!!!!

grinig tjej blev glad tjej

Elicia har precis vaknat efter en stunds vila...
och vilken skillnad det blev... nu är hon glad och innan var hon riktigt grinig och smått elak :P

nu sitter hon och kollar på film som hon själv valde... jag själv sitter och kollar lite på nätet... kollar efter lite leksaker som jag vet att hon vill ha :)

även snart dags att ställa sig och laga mat :)


blev en promenad

nu har jag och Elicia precis kommit hem från en promenad... vi var ner till stan en sväng och kollade lite... träffade Maria och stod och pratade med henne... hon tyckte att vi + markusson/andersson skulle ta och fixa en taco kväll och bara sitta och snacka... det tyckte jag lät som en jättebra idé så ska kolla lite med barna markusson vad dom tycker om det...

när vi nu kom hem så hängde mitt paket från hm på dörren... såååå nice...
men ni vet ju redan vad det är :) har ju lagt in bilder på det längre ner :)


sedan till denna patetiska människa som FORTFARANDE använder mitt namn och min bloggadress... skriv in din mail om du inte har en egen blogg...

fortfarande så handlade det inte om att inte orka gå upp med henne... när hon väl hade ätit sin frukost så kom hon och la sig hos mig en stund...
men fortfarande så skriver jag inte ner varje sekund i bloggen... jag skriver ner kortfattat... då är det väl bättre att fråga och inte bara hoppa på som du gör!!!

Godmorgon



Vad händer för er idag??

Nu säger jag Godnatt!


tröttsamt

nu börjar jag fan tröttna på alla dessa idioter som kommenterar anonymt...

det är för fan en sak att lägga sig i sängen och vara vaken...
jag hör ju för fan med öronen vad hon gör...
samtidigt vet du inte ett skit om hur mitt boende ser ut!!! eller har du varit här??????????

SNACKA OM PATETISKT!!!

det är ju ännu mer moget att använda mitt namn och min bloggadress för att kommentera...

herregud säger jag bara... så länge hon är vaken och uppe så sover inte jag...

kan även säga så här... från och med nu kommer jag inte att försvara mig...
taskiga eller omogna frågor tas bort direkt!!!

och ni som kommenterar anonymt kan ju för fan stå för det ni säger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


NU HAR JAG LEDSNAT

kväll igen :)

fortfarande inte ett skit att göra...

funderar på att glo på en film innan sängen...
men det e så tråkigt att kolla film själv... saknar Robban något fruktansvärt när han inte är här... men som man säger så är det bra att vara borta från varandra så man får sakna... men ändå...

sitter och funderar på vad jag ska se för film... hmm...
vilken det blev får ni reda på när jag sett den och uppdaterar innan sängen ropar på mig...

vad gillar ni för filmer??


söndags tråk...

jag har absolut inget att göra... någon som har några förslag???



Mysigt värre!

igår kväll blev det två filmer och mys i soffan med Robban <3

vi kollade på den osynlige och sandor slash ida...
sedan blev det sängen...

elicia väckte mig väldigt tidigt i morse av att hon tagit av sig blöjan och jag behövde garanterat byta sängkläder i henne säng och hon fick bada under tiden... sedan fick hon gå och lägga sig en stund till...
dock kunde jag inte sova något mer så fick gå upp och göra frukost åt henne... slog på en film och gick sedan och la mig i sängen igen :)

gick upp helt och hållet vid 11 tiden och vid 12 åkte hon i säng för att hon inte gjorde som jag sa och hon somnade efter en stund... jag och Robban kollade på reprisen av idol, han somnade en stund med huvet på min mage... mysigt!!!

nyss kilade han iväg för han ska ha alex ikväll... :)

om ett tag ska jag göra mat... blir en tidig middag idag och lite mysfika ikväll innan läggdags... :)


Marknad + Tivoli

gick ner en vända till stan och träffade Monica och hon var ju sååå gullig och köpte en hund till henne... en sådan som går och skäller...

här emellan så träffade jag Robban vi gick hem till mig för elicia behövde bada... och sedan ner till stan igen... vovven ronja var med en stund... vi käkade på galaxy och sedan så stack robban hem för hunden skulle till sina rätta ägare :)
då gick jag och elicia ner till tivolit och träffade monica och lina igen
sedan blev det så att monica och elicia fick åka pariserhjulet gratis :P


sedan åkte jag och monica en karusell också...
sedan gick vi en runda och elicia fick en liten anka
hihi...
nu är vi hemma... elicia i sängen för hon är riktigt trött och jag sitter här men ska faktiskt lämna datorn och lägga mig i soffan och vänta på att Robban kommer :)

hejsvejs

Godmorgon



det har iaf jag gjort... riktigt nice... känner mig totalt utvilad..
snart är det dags att klä på mig och elicia och sedan ner till den där Marknaden...
hmm... funderar på att stanna hemma eftersom pengar har jag inga... men samtidigt kan det vara kul och träffa folk för det gör man ju alltid när man går omkring där nere :P

jaja... hörs senare...

Liindblaads gästbloggar!

yeey jag fick förfrågan om att gästblogga här hos krissi, och självklart tackar jag ja!

Hmm tänker ni " vem är denna Liindblaads?"
Jo, jag är en kille på 17 år, driver en utav Laholms största bloggar ( laholm e inte stort haha )
Jag ligger även på mest aktiva listan på blogg.se med :)

Men nu över till Krissi!
Denna tjej kommenterade lite i min blogg och på så vis fick vi kontakt !
Jag tycker ni som läser denna blogg ska stanna kvar och läsa! Krissi har inte haft de helt lätt här i livet som hon berättade i tidigare inlägg så har stor del av hennes familj gått bort, och det är inte kul de minsta ! hon lever nu ensam med sin dotter med, sin dotter som hon verkligen älskar och gör allt för.

Alltså kortfattat, Krissie är en tjej som inte haft de så lätt här  i livet ! men har tagit sig igenom de hela och fått n underbar dotter! är inte de sjukt strongt gjort av henne ?

Så all stöd till henne :) du har en bra blogg och e super trevlig


The fast and the furious


gillar dessa filmer som fan :)

efter denna film blir det sängen...


12 år och bloggar

http://kimiyaduvet.blogg.se/

besök och kommentera...

hon är helt klart värd det :)

dörrknackning

just nu börjar jag bli smått irriterad på att folk kommer och plingar på min dörr på kvällen...
speciellt när Elicia sover... grrrr... snacka om frustrerande... säger man nej första kvällen så varför plingar de på dagen efter... jag ändrar mig för fan inte över natten...

dessa förbannade försäljare!!


dagens första inlägg

som ni ser har jag inte hunnit blogga något idag... varken i morse eller under dagen...

men kan nog förklara det väldigt enkelt...
vaknade kollade på kl. 07.20 fick panik då jag brukar gå hemifrån kl 07.45 ungefär... panik artat upp ur sängen... elicia sov... gjorde mackor och fixade fram kläder till henne och till mig...
väckte henne och klädde på mig själv... gav henne en macka och började klä på henne... sedan ner i vagnen typ för att gå... ner förbi stan och möta upp Minna med barn och sedan upp till dagis... vi kom i rätt tid för det :)

ner till Minna och hjälpa henne med lite saker och sedan ner på stan för att kolla lite...
senare upp till dagis igen...

när kom ner till stan igen så träffade jag och Elicia Monica och umgicks med henne lite...
sedan gick vi ner till karusellerna som är här i helgen... det är ju strängnäs stormarknad... eller jag säger strängnäs höstmarknad... så det kommer komma lite bilder på hoppborgarna som finns i år nu... :)



blev även att gå förbi elicia and på vägen hem :P haha


Natti Natti

imorn får vi se om min gästbloggare varit på besök...
nu blir det soffan en stund för min del... sedan sängen...


tvättat :)

jag gick ner till tvättstugan för att boka tid och såg att det var ledigt redan ikväll...
nice :)

så nu har jag tvättat... tvättade elicias kläder och handdukar och sängkläder... så tog jag en ny tvätttid på söndag kväll så tvättar jag resten då... :) hade kunnat tvätta mer men har ingenstans att hänga upp det i lägenheten så jag tar det hellre på söndag...

fanns en tvättid imorn men nu när jag var ner så var den tagen :( så det blev på söndag :)

Står på mig!!! helt klart!!

att du själv jobbar inom sjukvården e inte mitt J*VLA problem!!!
Men att jag inte jobbar där beror på att jag själv skulle hamna på psyket pågrund av det...

vill INTE utsätta min dotter för det!!!!!!!!!!!!!!!!!
SÅ HÅLL FÖR FAN KÄFTEN!!!!




Tackar Tilda, Joel och Martin för stödet :) <3


sjukvården??

nu ska jag göra klart för vissa varför jag inte söker jobb inom sjukvården...

det finns en lång lista på varför:

1. Har för mycket bakom mig som gör att jag inte skulle klara av det. Har 6 dödsfall på 7år varav 5 i familjen... 2002 avled först min farfar och min mamma... Under 5 år såg jag mamma bli sämre och sämre... hon hade cancer... jag var 18 när hon avled... 2005 var det min mormor som somnade in... 2007 en vän och även min pappa... Såg även hur pappa blev sämre och sämre och det var under 1 år... 2009 avled min syster även hon i cancer... 

2. Som vikarie inom sjukvården måste du kunna jobba dag som natt. Det har jag tagit reda på och det funkar inte pågrund av min dotter. Jag är ensamstående och har ensam vårdnad...

3. Jag skulle må psykiskt dåligt om jag skulle jobba inom sjukvården pågrund av allt som jag bär bakom mig...


så till dessa som tycker att jag är lat osv... det handlar inte om att vara lat... det handlar om mitt eget liv...
  


gästbloggare!

ikväll kommer jag kanske få en gästbloggare, beror på om tiden finns där... :P
men om inte så kommer det senare... vem det är får ni veta då :D

Regn, Regn, Regn

idag när jag och Minna skulle hämta barna så regnade det som sjutton som det nu har gjort hela dagen... så när jag kom hem till mig så var jag dränkt :P

bara att ta av sig ytterkläder och hänga på tork, regnskyddet på vagnen hängdes i badrummet över badkaret och håret fick torkas...

jag vill ha sommaren tillbaka med lite varmare droppar... detta e ju fan svinkallt :(

Telefonsamtal!

just nu sitter jag och väntar på ett viktigt samtal. :) samtidigt sitter jag och väntar på ett viktigt sms. Får se om det dyker upp idag. :) så uppdatering senare. Vad gör ni när ni väntar på något viktigt? Klättrar på väggar? Eller bara softar?

irriterande

dessa anonyma som kommenterar...
kan ni inte ens stå för det ni tycker??

som svar på det du skrev så säger jag så här!!!

jag söker jobb, går snart hos en jobbcoach som jag skaffat mig och då ska du nog få se att jag snart inte ens har tid med bloggen. då det bara är jobb och elicia som gäller...
så det är ju helt och hållet så att tills jag har jobb så gör jag hmm vad jag vill???

i dagens samhälle är det inte lätt att få jobb och jag söker alla jobb med eller utan körkort... men jag måste hindra mig att söka jobb inom sjukvård eftersom jag inte har någon utbildning i det!!!
så nu vet du det!!!

fel på servern som vanligt!!!

grrr... börjar bli irriterad...
det e inte första gången, knappast andra och inte ens tredje gången...

men vad gör man...
man uppdaterar och ser om det funkar bättre senare... typ imorn... eftersom kvällen kommer spenderas framför tvn :P

så det blir denna bild nu

sjunde himlen

sitter just nu och kollar på sjunde himlen! Rätt bra serie. Eller vad tycker ni? :)

stressad..

herregud vaknade 7 av panik idag...
mobilen hade inte ringt, vilket inte var sååå konstigt... den var död...
så det var bara tur att elicia e den som kan väcka en här i huset... hon äter frukost nu och jag passar på att skriva första inlägget för idag... :)

strax ska vi börja gå mot dagis...

ha det så bra så länge... så hörs vi senare :)

dags för sista inlägget för ikväll :P

var hos elicias kusiner tills kl 18 och både Malin och Marcus blev glada när dom kom hem från skolan... det var ritkigt kul och se... så det blev en massa massa bus...

det tog låååång tid hem 50 min... vet dock inte hur lång tid det brukar ta... men elicia ville gå och sedan så satt hon i vagnen sen somnade hon och sedan vaknade hon och skulle gå...

blev en liten lätt middag ikväll och sedan direkt i säng för henne...

jag själv har tagit mig ett underbart varmt bad och det var riktigt skönt... känner jag nu efteråt... :)

nu blir det tv ett tag och sedan sängen för mig med...


Teckningar igen :)



vad tycker ni??

glass

Vilken är DIN favorit GLASS???


oktober - en rosa månad :)

Varje år får 7000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer - var nionde kvinna drabbas någon gång i livet.
men fler och fler kvinnor överlever sin bröstcancer idag, bland annat tack vare framgångsrik forskning!!!!


Gör en insats du med...
som kvinna/tjej så kan du råka ut för det själv...

hur gör du??? jag själv gör en insats för att rädda fler kvinnor...
som sagt vem vet jag kan få det och jag vill absolut inte dö ung!!!


Från dagis till Monica

när jag var på väg och hämta elicia så skickade jag mess till monica och kollade vad hon gjorde... hon var hemma och eftersom det är så nära mellan henne och dagis så tänkte att jag kunde gå dit för det var väldigt länge sedan...
elicia kramade sina fröknar innan vi gick... skönt att hon trivs så bra på dagis... :)

vi åt en varsin macka och snackade lite och nu sitter jag vid familjens dator och gör ett inlägg... :)

elicia leker med ett par solglasögon och kollar på barnkanalen :P

senare vet jag inte vad som händer men det får ni ju veta senare :P

hejsvejs så länge...

Sitter hos Minna. :)

Att gå mot dagis idag var bra jobbigt. Kallt och jävligt. :( men det spelar ju egentligen ingen roll. Nu är Elicia iaf där och jag är hos Minna och har druckit kaffe. Sitter och kollar på tv. Det är Cheaters som jag kollar på. På kanal 400. :) vad säger ni? Skulle ni vilja vara med där om ni skulle fått chansen? Bloggar genom luren. Så det blir ingen bild nu. Hörs senare. :)

mysiga kväll och morgon

igår väll vid 18 tiden så messade Robban och ville att jag och Elicia skulle möta honom på stan så vi kunde gå och käka pizza :P det blev på cleopatra... vezuvio till mig... elicia käkade pizza sallad som aldrig förr och även pizzafyllningen :P haha...

sedan blev det hem, elicia i säng och vi kollade på film innan vi gick och la oss... dock har jag haft det jobbigt att sova i natt då elicia vaknade vid 00 tiden och inte alls ville sova mera... men till slut så somnade hon när jag slutade gå in till henne... :P

på morgonen ville hon självklart vara med och mysa med oss men snarare busa... men hon är ju för underbar... charmtroll... :P nu har hon ätit frukost och nu är det dags för kläder och sedan iväg till dagis...

vädret idag e USCH!! vad tycker ni?


blåsiga dag :(

som sagt när jag och elicia gick mot dagis idag var det nästan storm ute...
det blåste som F*N... riktigt jobbigt... men solen lyste i alla fall... man får vara glad för det lilla :)

när jag lämnade elicia idag så sprang hon in till sin fröken och vinkade glatt till mig när jag sa hejdå... :) härligt att det går så bra med henne nu...

när jag var på väg därifrån så hade jag två missade samtal och ett mess från Minna... ops... jag hade glömt ändra från ljudlös till normal :P men ringde upp Minna, fick inget svar och när jag väl höll på att skriva messet tillbaka så ringde hon :P

så snackade med henne enda ner till stan och sedan knallade jag upp till henne...
vi gick sedan iväg till lindex och kollade lite... ganska dyra saker finns det där måste jag säga... men det blev inget köpt...
träffade även anders utanför präntaren... sedan upp till Minna igen... tiden gick väldigt fort tills det var dags att hämta elicia igen..
det hade gått jättebra men hon hade ramlat ner från en stol (deras små som de har på dagis), men hon var iaf jätteglad när hon såg mig...

sedan ner till Minna igen... när vi sedan knallade mot lidl så träffade vi på fia och erika på georges så snackade lite och sedan in på lidl och sedan hem... elicia ville självklart gå halva vägen hem...

nu har vi precis ätit och nu blir det Tweenies tills hon ska göras klar för sängen... :)

tyvärr inga bilder idag...

frukost och dagis

vaknade tidigt idag, men det är bara mysigt iaf när Robban är här :)
det blir alltid lite mys och sedan ska han upp för att kila i väg till tåget...
så går ju upp när han går och elicia var även vaken hon... :)

så nu har hon ätit frukost och vill kolla på sin favoritfilm, men det orkar inte jag... så hon kollar på barnkanalen :P

snart dags att knalla iväg till dagis... så under dagen får ni nog klara er utan mig... :P

får se vad dagen har att bjuda på idag... ska sätta mig och fixa med mitt personliga brev iaf... :)

hejsvejs så länge..

elicias favoritfilm/programmet :P

godmorgon alla

http://sofiiestyle.blogg.se/2010/october/tavling-bloggsvar.html#comment

kolla in detta... det är en tävling för att kunna vinna bloggsvar att kunna ha på din blogg...

eftermiddag + kväll

har haft besök av Monica idag med...
blev dock inga bilder idag...

men vi var iväg till macken och elicia fick faktiskt gå dit och hem... vilket inte var någon hit... för halva vägen fick vi bära henne :P
men hon var duktig ändå...
en annan sak som hon har visat idag är att hon kan använda pottan för både nr 1 och nr 2 :)
riktigt duktig tjej som börjar bli stor...

vi har kollat en del på tv och elicia har dansat en massa ikväll..
nu ligger hon i sängen men vägrar sova och Monica har gått hem...

Robban kommer snart hit och vi ska se en skräckis :P undrar vilken... :)

så jag passar på och säger godnatt till er redan nu :)




svar från frågestund

det blev bara en fråga:

vilken är din favorit blogg en kill blogg och en tjej blogg :)

svar: Killbloggen som är min favorit är http://liindblaads.blogg.se 
         men läser även andras, men har fastnat för den killen :)
         tjejblogg som är min favorit är svårt... eftersom det är flera jag läser...
         men väljer min systerdotters blogg http://malinewelinaa.blogg.se


fråga gärna fler saker under just frågestund...

Frågestund




blogg sidor :)


http://shejlutt.blogg.se/
En underbar tjej som skriver om sitt liv, sin hund, mys med sina vänner, fester osv..


http://knockouts.eu/index.html
En härlig kille som skriver om allt möjligt... outfits osv...


http://malinewelinaa.blogg.se/index.html
Min systerdotters blogg...
Där kan ni kolla hennes tips på outfits, livet utan sin mamma, plugg och bara massa mys med vännerna.



http://morgans.nu/index.html
En härlig kille som delar med sig av sånt som händer runt omkring honom.


http://sofiiestyle.blogg.se/index.html
En underbar tjej som skriver om sin graviditet, sin vardag och sin älskade bror.


http://kyolaba.blogg.se/
En härlig tjej som skriver om sin familj och annat i hennes vardag.


http://liindblaads.blogg.se/index.html
En underbar och härlig kille som skriver om sin vardag, älskar sina bloggläsare!

3 timmar

nu har jag varit vaken i 3 timmar och tro det eller ej, elicia sov fortfarande när jag gick upp... annars brukar det vara hon som väcker mig... men inte idag... lät henne sova och hon vaknade vid 7... så fixade lite innan hon vaknade... blev frukost och nu sitter hon och äter upp resten av sin kexchoklad som hon fick igår... :) och kollar på film...

jag vet inte själv vad jag ska göra idag... men det märker vi väl...

får helt enkelt se hur denna dagen slutar för den började ganska udda :P
bjuder på en bild som är tagen för länge sen av elicia som somnat hos kusin Monica




veckans blogg!

Jag är med i listan om veckans blogg hos Stephanie
och nu vill jag att ni röstar på mig... :)

här har ni länken:
http://stephaniekiratsopoulou.blogg.se/2010/october/veckans-blogg-finalister.html#comment

och jag har nummer 4:a :)

pizza med bästa Monica <3

hade inte ett skit och göra idag på dagen... men så fick jag ett mess från monica... och hon tyckte jag kunde komma ner på stan och umgås lite :) vilket jag gärna gjorde...

glad tjej som knallar på en bänk utanför oss :)
Monica kom och mötte oss vid gamla Thomasgymnasiet
sedan gick vi in på lidl och köpte kexchoklad... då kommer Malin in (ellies andra kusin)
och bara tog henne och sa kom till georges sen :P
tog en kaffe där och sedan bestämde jag och Monica att vi skulle käka pizza... och det blev på Mälarens

pizza salladen

colan :P

Elicia som äter pizza sallad :) mumsigt jue :P

sedan kom den stooooooooooooora pizzan :P

haha, ingen kommentar på denna bild...

Efter att vi ätit och vi orkade inte äta upp hela så vi tog med oss resten hem...
så knallade vi till lekparken :P

Elicia skulle självklart gå balansgång :P

Ett härligt träd som jag gillade färgerna på :P

Kana e roligt att åka :)

fin bild på Monica och Elicia på den stora gungan :)

gung kaninen?? eller vad det nu är :)

sedan blev det en promenad runt visholmen...

kvarnen (suddig)

domkyrkan (suddig)

när vi var på väg hem så tog vi strandvägen och då fick elicia klappa denna lilla and :)

fint va???
det var min eftermiddag i bilder...
vad tycks??


katterna

var länge sedan jag slängde in bilder på katterna... :P


Putte (riktig gosegris när han vill)


Leah (håller sig borta från barn)

Hoppis eller Hopeless som han egentligen heter
(en kille som är hur kelig som helst, HELA tiden)

lunch vid datorn

idag blev det en lunch här framför datorn... som bestod av jordgubbsfil och flingor :P riktigt smarrigt faktiskt... man behöver ju inte direkt ha med något socker för att få de vanliga flingorna att smaka bra... :P

har även fotat både mig och elicia lite idag...


vad diggar ni hennes frisyr? fixade mig lite och då ville hon också göra det... :)
sötnöt unge  man har :P

sedan så sov hon en stund och jag passade på att diska en del... ska låta det torka och sedan diska de som är kvar... :P snacka om att man har varit lat när man inte mått nå bra...
men det får man väl???


härlig morgon

som ni alla vet vid det här laget är ju att jag har ett litet troll som verkligen vägrar sova länge på morgonen...
hon väckte mig första gången 05.40, men det visade sig att hon bara ville byta blöja för den hon hade inte dög längre... så bytte den och sedan så somnade hon om... hon sov till halv 8 sen... det var lite rimligare eftersom det ändå är lördag...

hon fick yoghurt som hon brukar vilja ha och sedan så ville jag ut på promenad till macken för att köpa mjölk...
det kanske e dyrt men palla gå ner till stan för att köpa 1 liter mjölk och sedan hem för att jag ska kunna äta frukost, nej, skulle inte tro det...

elicia fick även en kexchoklad... det är ju som sagt lördag och hon hade ju ätit frukost så det fick gå för sig :P

uppdaterar senare för nu ska jag dricka oboy :P


2 besök idag :)

först så messade jag monica och kollade om hon kunde komma över en stund :)
elicias favoritkusin :) vilket hon gjorde...
så de lekte lite och monica passade på att sjunga lite på xboxen :)


under tiden passade jag på att städa klart vardagsrummet och badrummet :)

Monica gick härifrån vid 17 tiden och strax efter att hon gått så knackade det på dörren... trodde först det var Monica igen men hon har ju nyckel hit så gick och öppnade...
då var det Robban och Alex som kom... jag visste att de skulle komma men inte så fort :P haha... tur att jag hade städat klart :P

så Alex fick sin present som jag och Robban vunnit på gröna lund sisådär 1 månad senare :P
men märktes att han blev glad...

en sabel, ögonlapp och krok fick han...
Alex och Elicia lekte lite och jag och Robban kunde mysa lite... :)

Fick en förklaring till varför vi inte kunnat träffas så mycket...
innan vi träffades så tog han på sig massor av saker pågrund av att han var singel..
och så kom jag in i bilden och nu sitter jag i kläm...

de gick strax innan 6 pågrund av att robban skulle på utbildning ikväll...
men jag fick iaf en liten stund med honom :) vilket gjorde mig glad :)

nu ska jag natta min lilla tös :)
slänger in en bild på henne när hon var liten bebis :)
 här var hon bara några dagar gammal :)
<3 mitt lilla hjärta

beställt


vad tycker ni???
vita tröjan och byxorna som myspys kläder :P

Städar för fullt

började med Elicias rum, dammsugade, plockade upp leksaker och fixade, moppade även golvet så nu luktar det citron i hennes rum :)

sedan hallen, och köket... nu har jag tagit en liten paus för jag blev verkligen helt slut...
men är man sjuk och anstränger sig så e det klart att man blir helt slut...

har lite kvar i köket som att fixa lite på hyllor och sådant... sedan är det mitt sovrum, vardagsrummet och toaletten... tar nog toan sist, eftersom man häller ut skurvattnet där :P

elicia ligger nu och sover och jag sitter här för att uppdatera lite så ni vet vad jag gör... :)


haha får köpa en sådan dress så jag har när jag städar... haha...

vad tycker ni läsare om det?