RSS 2.0

Storstädning

har varit en bra dag som har gått otroligt fort...

natten var dock ett moment som var knepigt... Elicia kunde inte sova i sin säng i början av natten så hon fick sova hos mig... men det slutade med att hon ramlade ner på täcket som hade åkt ner på golvet... hon vaknade såklart och skrek... hon hade inte gjort illa sig men hon blev ju helt klart chockad. men hade henne vaken en stund för att se om det inte var något fel... detta hände då kl 2-3 i natt... men när hon varit vaken en halvtimme så ville hon sova i sin egen säng... när vi sedan gick upp så var hon den glada ungen igen :)
och ville iväg så fort som möjligt till förskolan...

så var och lämnade henne och sedan gick jag ner till stan... gick till Sarah, fast hon jobbade inte idag utan det var faktiskt henne mamma. Dagen där gick väldigt fort och jag har faktiskt köpt örhängen idag... de var söta och jag ska ju ändå ta hål i öronen snart :) hihi... de kostade även bara 20kr för 3 par :)

när jag sedan hämtade Elicia så hade hon vunnit en medalj :P hehe... ska förklara...
de hade vårruset idag på förskolan... vilket betyder att alla barn (som kan) ska springa. Hon sprang först från grind till grind och skulle sedan hejja på de stora barnen som hade en längre sträcka att springa.. så klart drog hon iväg. Vet inte riktigt med vilka hon sprang men hon har ju vänner på stora avdelningen.
dock hade hennes fröknar missat att hon sprang iväg med de större. men ingen skada är ju skedd och Elicia hade somnat fort efter springturen och de ätit korv med bröd till lunch.

 
medaljen :)
sitter nu på kylskåpet :)

när vi kommit hem så blev de mellis och sedan så började jag städa :)
har hunnit med Elicias rum, hallen och vardagsrummet :)
har städat riktigt grundligt, förutom att jag inte torkat golven.. men det ska göras.. har inte heller torkat fönstren men har inget medel till de.. och måste köpa en typ fönsterskrapa också... den jag hade vet jag inte ens vart den är... bort städad kanske ;)

vi har även hunnit ätit middag som blev falukorv och makaroner och självklart ketchup som Elicia verkligen älskar... men det gör väl de flesta barn??

om drygt en timme ska Elicia sova och då ska jag ta itu med köket, badrummet och mitt sovrum... de är inte så mycket att göra i dessa rum liksom...
elicias rum blir alltid fullt med leksaker på golvet, böcker som ligger här och där och sortera hennes saker tar sin lilla tid... vardagsrummet är man ju mest i och där blir det smutsigt fortast... eller föresten det e nog hallen som blir smutisgt fortast om man tänker efter... man drar ju in sand med skor och barnvagn... nåja, nu e det rent i dessa rum iaf :)

blev inte att träffa arbetsgivaren då han inte ens kom till jobbet idag... så får ta tag i det på lördag då jag vet att han jobbar... :) hör av mig mer om det sedan :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback