RSS 2.0

Kort utflykt blev längre utflykt

Första anhalten Torsås för att kolla på tuppen och kolla matbutiker. Då vi tyckte att det kan vara bra och veta var en sådan finns. 
 
Andra stoppet blev ett tråkigt gravfält, visserligen är ju dessa gamla men hade det inte varit markerat på kartan eller ens funnits en vägskylt så hade man ju knappast reagerat. Ingen som helst information om platsen. Här är då första gravfältet vi besökte. Som vi inte alls gillade. 
 
Sedan valde vi att åka till Karlskrona där en släkting till Fredrik bor. Men först besökte vi biltema, stadium outlet där, samt att vi kollade in gravfältet där. Det var mer och se och det var en hage så fåren höll gräset nere. 
 
 
Och dessa är från det senare gravfältet. 
 
Vi åt lunch på en pizzeria, kollade in kyrkan St Fredrik och torget. Sedan fick vi tag på Elise, så vi följde med henne och hennes kille samt hunden till tågstationen för att hämta hennes lillasyster Lovis för att sedan gå hem till henne och fika och kela hund. 
 
 
 På vägen hem åkte vi förbi Kristianopel, blev ock bara besök i kyrkan då de regnade och ingen av oss var klädda för det, utom jag som hade regnponcho för att skydda kameran. 
Efter detta åkte vi till Brömsehus och då fick vi gå en bit. Tyvärr fanns inte byggnaden kvar men man såg fruktträdgården och infotavlor. Pratade lite med korna påvägen tillbaka till bilen. De glodde som tusan. 
Vi åkte vidare förbi Torsås och handlade innan vi åkte hemåt för att laga middag.
 
 
 
 
Bilderna ovan är från Karlskrona
Bilderna nedan från Brömsehus.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback