RSS 2.0

Staden Kalmar, kyrkan och Molly

Vi gick via tillbaka till bilen efter slottsbesöket. 
Sedan fick vi leta parkeringsplats men det var lättare sagt än gjort. Halva stan var avstängd pga festligheter med tivoli och sådär. Kalmar festen höll på nämligen. 
 
Men vi hittade en parkering tillslut och 20 min att gå in till kärnan av stan var ju ingen fara. 
Vi gick iallafall till torget och gick in i två affärer påvägen. Den ena var en mataffär för vätskeköp och de andra var en leksaksbutik. När vi kommit till torget så blev det lunch på en asiatisk restaurang. De hade buffe och det var mysigt och supergod mat. 
När vi ätit så gick vi vidare till kyrkan och sedan till tivolit och åkte en karusell med Elicia. Naturligtvis valde hon virvelvinden. 
Efter det så gick vi neråt hamnen där försvarsmakten visade upp sig. Både båtar och landfordon visade de upp. 
Vi gick sedan till torget igen och kollade när Wilmer X spelade på scenen. Riktigt drag och de var tillomed så Elicia tyckte de var bra. 
19.00 slutade de spela och då skulle vi fördröja tiden i 2 timmar så vi gick lite på stan och kollade in stånden som fanns men de var ju typ bara matstånd och vi var inte speciellt hungriga. 
Kl blev 21 och vi hade då kommit till scenen relativt bra plats och då är de Molly Sanden på scen. Elicia fick en tröja av oss som Molly skrev sin autograf på samt i hennes autografblock. 
 
En lång dag men en lycklig unge ;) Nu kommer de bilder att kika på.
Wilmer X kan fortfarande.
Mollys show var grym!
de te nedersta bilderna är tagen med mobil. :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback