RSS 2.0

Jureskogs... bra eller dåligt?


"Jureskogs — Vi ska förändra synen på snabbmat. Vi börjar med smaken."

Är det första man läser på deras sida. 
Min första fråga var är smaken? 

Små hamburgare men ändå ganska dyra priser! 
De går att äta ja, men smaksensationen fanns verkligen inte. Jag är måttligt besviken. 

De ska ha stor eloge för miljötänket de har.

Från min sida får de inga höga resultat när de kommer till smak. 

Sorry, men jag kommer inte tillbaka för att äta där! 



Nytt försök

Jepp, vi kör igen! 
Har nu fått svar från Örebro och mailet var såklart att de var tråkigt men att vi ska göra av oss när mensen kommer så planeras det in ännu en ny insättning. 😊

Blandade känslor, men vi kör på tills det finns noll embryos kvar. Jag menar 4 försök återstår och blir alla negativa så är de så. Då är väl meningen att de ska vara så och då har vi provat att få barn. 

💪🙌

Negativt även denna gång

Min kropp är ju hur värdelös som helst. 
Negativt även denna gång. 

Mailat Örebro om resultatet. Får se vad de svarar. Om de blir ett försök till innan sommaren eller om vi fortsätter efter sommaren. 

Vad jag känner just nu behöver vi inte gå in på. 
4 försök kvar finns iallafall. 



Spökjakt cruise 2!

Vi hade en helt underbar kryssning mellan fredag och lördag!

Men ska börja från början. Monica kom i torsdags och på fredagen efter att Elicia varit i skolan så skjutsade Fredrik in oss till Nyköping. Där vi fick stå i snöstorm innan bussen kom en 20 min för sent. 
Men vad gör de om hundra år. När vi väl satt oss på bussen så blev de även stopp i Södertälje men fredags trafiken i Sthlm är ju väldigt rolig att hamna i också. Men iallafall. Väl framme på terminalen så checkade vi in och vi behövde inte vänta så länge på att få gå ombord. 
 
 
 
 
Fredagen blev chill med storseans med Andreas Österlund, middag och shopping. Träffade även på några jag kände från Strängnäs. 
 
 
 
Det blev relativt sent men det var lugnt. Jag somnade framåt halv 3 (svensk tid)
 
Vi gick upp kl 8 (svensk tid) sedan blev de frukost och hänga med på meet and greet med Spökjaktteamet, de blev även en sväng i spökjaktrummet där LaxTon hade sina prylar de har med vid spökjakterna. Elicia fick ju autografer från en hel del på båten. Från laxton crew (Linda, Alexandra, Lennie och Johan), Danjal, Jocke och Jonna, Johanna, Gustav. Hon hade redan autograferna från Tony och Niklas samt Andreas Österlund. Men de var många fler vi kände till på båten men som vi helt enkelt bara träffade på en gång. 
 
 
 
 
Vi drack lite alkoholfria drinkar och hade de mys. 
 
När vi kom tillbaka till Stockholm igen så tog jag så klart kort på Laxtonbussen igen. 
 
 
Frågar man Elciia hur hennes kryssning var så säger hon att hon ÄLSKADE DEN! 
 
Vi var även med på meditation med Andreas Österlund och hon hade ett möte med hunden Tiger och bakom trädet där man skulle leta efter ett föremål visade sig ett hundkoppel. Jag var med om liknande men träffade inte någon men bakom trädet fanns ett ben.. Ja även det kan nog kopplas till Tiger. :) 


TACK SPÖKJAKT GÄNGET FÖR EN HÄRLIG KRYSSNING ÄVEN DENNA GÅNG! På återseende.