RSS 2.0

mysiga söndag :)

vaknade riktigt tidigt i morse... ingen höjdare alls... men samtidigt var det väl bra... frukosten bestod i makaroner och en sås jag gjorde själv... ketchup, mjölk, basilika krydda och alpnaerings vitlökskrydda... :)
Blev en stor succé för mig, eftersom både Marcus och Elicia gillade det...
Och det var Elicia som valde att vi skulle äta makaroner :P

Elicia och Marcus har busat lite... sedan blev det sängen för Elicia... jag gick också och la mig eftersom jag var så jävla trött... Marcus satt och spela... Elicia kom sedan in till mig vid 13 tiden och tyckte att jag skulle gå upp...
gjorde iordning vad som blev lunch... hmm udda men Elicia fick ju välja igen... puffar med chokladmousse, silverkulor och hjärtan som har när man gör en dekoration på tårtor och andra bakverk..

vi spelade lite guitar hero 5 och sedan följde jag och Elicia Marcus hem och var där några timmar så Elicia fick träffa Malin, Monica och Kenneth också :) hemma hos dom blev det att Elicia åt en massa chips, räkor och drack både mjölk och vatten... :)
jag har haft en riktigt bra dag idag med...

nu är vi iaf hemma och Elicia sover redan, hon ville inte ens ha något att äta utan gick in i sovrummet direkt när ytterkläderna var av... imorn blir det förskolan för henne och till Sarah för mig.. Ska träffa Malin en snabbis också. träffa Monica också men det är först på eftermiddagen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback