RSS 2.0

trevlig kväll hos minna

Elicia fick sig en knuff av Leo när hon var på väg ut från första trappsteget, som resulterade i att hon föll framstupa, huvudet först i golvet... vilket blev skrapsår (troligen för att det alltid ligger lite smågrus som fastnar under skorna) som sedan blev en bula. så det blev livat ordentligt. gav henne nappen och satte henne i barnvagnen och gick en snabb runda med Leo.. han gjorde båda sina behov sedan gick jag snabbt upp med honom och tog med de saker som jag hade haft med dit.

Sen så gick vi hem och lagade mat och åt. efter det knallade vi ner till Minna. Jag hade nämligen bett Roger att han skulle be henne ringa mig. så hon ringde mig vid lunch tid först. och sedan så ringde hon när hon kommit hem och sa att det bara var hon och Jasse hemma.. Jesper hade åkt till mormor och morfar.
så jag och Minna satt och snackade om allt möjligt, drack kaffe och hade det trevligt tillsammans med Elicia och Jasse.. Jasse och Elicia ritade och busade massor... Vissa missöden var ju ett faktum, som att Elicia nöp Jasse och drog henne i håret... förstår inte varför hon är så elak.. men jag och Minna tror det beror på att Elicia är själv i vanliga fall...
vid halv 9 ungefär kom Roger hem, och eftersom kl var så mycket så var det ju ändå dags för mig och Elicia att gå hemåt.. Skulle ju även lämna nyckeln till Jonas och Johanna. så hem först och sedan dit. en av deras grannar kom precis när jag skulle gå in... så frågade om hon bara kunde stå där och kolla Elicia, eftersom hon hade somnat och jag ville ju inte väcka henne igen.. vilket hon gärna gjorde, så var upp med nyckeln lite snabbt och sedan knallade vi hem. när vi kommit till porten där vi bor så kom Tessan också :) så stod och snackade med henne i ca 30 minuter tror jag.. :)

sedan var det att väcka elicia och göra henne klar för sängen. hon somnade lika fort då...
jag satte mig och kolla på tv en stund och sedan så gick jag och la mig och läste...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback