RSS 2.0

Måndag o tisdag = förskolan

igår började Elicia förskolan och jag var med henne där redan kvart i 9 fast hon börjar 9... men stannade kvar en kvart för att se så hon började leka med någon/några. tog inte många minuter och när jag skulle gå så gav hon mig en kram och en puss.. men hon ville inte riktigt släppa taget..
jag knallade ner till stan och köpte blöjor att ta hem eftersom jag tagit med blöjorna hemifrån till dagis :P

sen var jag hos Sarah och hjälpte till att snitta blommor...
snackade en del vad som hänt under sommaren eftersom jag inte varit där osv...
tog snålskjuts av bästa Chrille också :) tack grabben <3

Elicia hade varit en riktigt duktig tjej och frågat efter mig ett par gånger, men ätit bra, lekt i båten på småbarnsgården, gungat, ritat och lekt med bilar och andra saker. :) Hon hade INTE sovit där... så när vi var nästan hemma och himlen öppnade sig, jag lovar det vräkte ner så hade hon somnat...
klädde av henne regnkläderna och la henne i sin säng.. hon sov från 14-16.. men lät henne hållas... tror hon behövde de timmarna efter första dagen på dagis ;)
sen blev de middag och tv, bad och tandborstning och läste saga för henne och hon somnade framåt 21 tiden kanske :P


så idag då, Minna skickade mess, men jag insåg att jag inte kunde svara :( mitt kompis på telefon hade gått ut och mina pengar var slut :( nåja.. så, kan inte skicka mess, ringa, kolla fb eller uppdatera dayviews förrän på torsdag :P
sen ringde Minna iaf upp och inte hade hon fått messet jag skickade från datorn... hmm, aja, skitsamma var väl de... hon ringde ju iaf :)
så var bara att klä Elicia och möta henne och dottern hennes vid skolan där sonen går... han har ju blivit sååå stor nu ;) men det e klart, tiden går superduper fort ju...

lämna våra tjejer på förskolan och jag följde med Minna hem för att snacka lite skit och dricka kaffe :P
vid 20 i 1 så gick vi ner till stan.. in till Sarah och fixade en blombukett till Johanna eftersom hon fyllde år idag... sedan knallade vi runt lite på stan och sedan upp till jespers skola, hämta honom, upp till dagis och hämta tjejerna.. ner till Minna sen eftersom jag inte kunde gå direkt till Johanna och Jonas..
satt där i typ 2 timmar och Elicia lekte och gjorde massa bus.. hmm, men hon har ju kommit in i trotsen ordentligt nu och skakar bara på huvudet när man säger till henne... sen somnade hon en stund... hon fick väl sova ungefär 20-30 min kanske...
vid 17 tiden så gick vi upp till Johanna då hade dom kommit hem från föräldragruppen...
där var Jonas mamma, pappa, lillasyster och hennes kille :)

blev tårta, kakor, muffins och lite mys med Wilma och snack om fiskarna :P hehe..
nästa gång jag är där så får jag väl fota lite fiskar så ni får se ;)
nu blir det tv... men först kolla om Elicia somnat ;)

hejsvejs :)

Kommentarer
Postat av: SELMA

SVAR: Haha, nej den linjen finns typ bara här och på ett till ställe i sverige tror jag :) Fast nu har dom gjort om gymnasieskolan, vi i min klass är den sista riktiga EKO-klassen.

Ja men precis, det var så jag gjorde förut, men tänkte ändra på det eftersom man inte får nån sömn om man har plugg att göra hela nätterna :)

2011-08-23 @ 22:30:56
URL: http://selmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback