RSS 2.0

adventstjärnor

Tisdag 29/11
jag vaknade för skruttan.. tände lampan i hallen och gick ut och tog en cigg på balkongen. När jag kom in satte jag igång tvn och bolibompa och mötte sedan Elicia i hallen. Hon gick in i vardagsrummet och kollade på tv och jag gick ut i köket och gjorde frukost :)
efter frukost så var det dags att kila iväg till dagis och praktik :)
När praktiken var slut och jag hämtat Elicia så gick vi hem till Jonas och Johanna. Jag lånade datorn en stund och sedan dök Jonas föräldrar, ena syster och wilma in.. Elicia blev superblyg men sedan jätteglad :)
Senare gick vi hem och lagade mat. makaroner i form av bilar :) och köttfärssås.
Efter maten blev det bad och fixa en massa annat... sedan sängen då vi skulle upp tidigt..
Men jag kunde inte somna för en idiot skulle sjävklart gå ut med saker till grovsoporna kl 23 på natten. Nåja, somnade framåt 1-2..

Onsdag 30/11
upp kl 7, dötrött. Lät Elicia sova en stund extra. gjorde iordning mig, väckte skrutt, klädde henne och sedan iväg till tandläkaren. 08.20 anlände vi. 08.22 ropades Elicia in. En väldigt blyg tjej blev hon och jag fick sätta mig med henne i knät. Hon ville inte alls visa sina tänder. Men tandläkaren Anna tog fram en tandborste och då gick de bra. 10 tänder uppe och 10 tänder nere :) så alla tänder fanns där och alla tänder såg så fina ut :) ja, det lönar sig väl att borsta tänderna 2 ggr om dagen :)
Elicia fick sedan en påse med 1 tandborste + den hon använde, 1 liten tandkrämstub, plåster och en gosedjursmun eller vad jag nu ska kalla det :)
  
Sen hem till Monica på frukost och lite tv. För tandläkarbesöket tog 5 minuter :)
kvart över 9 så lämnade vi Monica och gick till förskolan..
tur att tandläkaren, Monicas hem och förskolan ligger i samma område ;)
Ner till praktiken... idag var det hur mkt varor som helst som skulle ut i butiken.. halsband, örhängen, armband osv.. ja, det var 2 kartonger med grejer som skulle ut i butiken :)
på lunchen  gick jag till elkedjan och kollade lite :)
fick med mig 2 svarta adventssjärnor. sedan tillbaka till praktiken och fortsätta med det jag gjorde innan lunchen. Fick sluta 13.50 då jag var klar..
hämta skrutt, hem montera stjärnorna , men ja, de fick vara utan lampa :P för hade fel lampor hemma
 
så blev att leka med Elicia i hennes rum... hon lagade mat och jag smakade, vi lekte även affär ;) hehe..
kollade lite i böcker och så..
sedan satte jag igång en film under tiden jag som jag lagade mat :) hon hade nämligen tjatat att hon ville se Emil :P hehe
sen blev de middag.. och sen när Elicia sov så blev det vampire diaries typ 2 avsnitt sen sängen :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback