RSS 2.0

Torsdag-Måndag

Ni som har mig på Facebook vet att jag grattade en av mina änglar i himlen..
Den som fyllde var min älskade pappa. Han fyllde år i torsdags och hade han varit i livet så hade han fyllt 62.

Torsdagen blev som den skulle :P haha.. praktik och förskola..
på kvällen blev det iväg till Coop Forum och Willys för att storhandla med Sarah och Andreas :) blev en massa saker.. en pulka till Elicia blandannat resten var i stortsätt mat, mat och mat :P
på vägen hem så somnade Elicia i bilen men vaknade när vi började packa ur bilen :P tur för mig ;)
så in med alla saker i hissen och sedan plocka in allt där de skulle vara..
när Elicia sedan somnat så blev det att tända ljus och tänka på pappa :)

Fredagen blev julklapp och present handling ;) hehe.. köpte lite saker till Elicia.. Hon ska få en liten julklapp varje dag.. som julklappskalender ;) + att hon fyller ju snart år också..
vad jag köpt får ni veta varje dag fram till julafton ;) för ska lära mig att blogga varje dag.. :P
när praktiken var slut och jag var på väg upp till förskolan för att hämta Elicia så mötte jag Monica eftersom vi hade bestämt att vi skulle baka.. dock blev det bara pepparkakor.. och ja, det blev väl lite av ett kaos och mer deg i magen för Elicia än på plåten ;) men hon vill ju vara med och det ska hon ju vara..
När Monica åkt hem och Elicia somnat så kollade jag på Eragorn :)
men orkade inte kolla hela så gick och la mig istället..

Lördag: Elicia vaknade relativt tidigt och det blev frukost och film hela förmiddagen.. sedan började jag med mockarutorna som skulle bakas också.. och Elicia ville vara med och vispa ;) haha, ja, det slutade med att lite av smeten hamnade på mig.. Men det gjorde inte så mycket.. Elicia hade kul iaf :P
Monica kom vid halv 6 ungefär.. och då hade jag förberett degen för bullarna.. så när hon kom så var det nästan dags att baka direkt.. och Elicia degklump hon fick hamnade i stutändan i soporna men det e som det är.. Barn är barn och ibland hinner man inte med att hindra dom :) men kul hade vi iaf :)
När baket var klart så blev det lite bullar och annat smått och gott till film.. Elicia gick och la sig och jag och Monica kollade på Mr Beans semester sedan gick vi och la oss.

Söndag: Monica gick upp och lekte med Elicia och jag sov en liten stund till :) hihi.. sedan upp äta frukost och sedan iväg till jonas och Johanna på fika.. Monica drog iväg strax innan 14 och Elicia somnade strax efter.. men jag var tvungen att väcka henne vid 15 för vi skulle iväg till kyrkan och kolla adventgudtjänst.. Monica, Lina, Mathias och Eric är med i körer som skulle sjunga så tyckte jag lika gärna kunde gå dit och det var så jävla coolt..
Elicia ville dock hem och tyckte att de skulle tända lampan när hela kyrkan vart helt svart, men hon är ju mörkrädd.. men det gick bra iaf..
efter kyrkan gick jag och Elicia hem till Sarah och Andreas på adventstårta.. ;) hihi.. ja, tårtan var jättegod :P kakorna med.. och vi fick skjuts hem av Andreas sedan :)
Elicia somnade direkt när vi kom hem och jag gick och la mig någon timme efter henne..

Måndag: jag vaknade före Elicia som tog sig en liten sovmorgon.. :) sedan frukost och sedan iväg.. lämnade skruttan och sedan ner till praktiken :) idag blev det ännu mer investering.. hann nästan klart med allt idag.. var bara 1halv vägg med smycken, korgen framför kassan och en liten snurra som stod på ett av borden..
hämtade Elicia som bara snackar mer och mer enligt en av hennes fröknar.. hon har varit borta en vecka så märkte att Elicia lärt sig mycket under bara den veckan :) det är så skönt..
väl hemma blev det mellis och massa lek.. vid middagstid satte jag på en film så jag kunde laga mat... :) och sedan fick hon måla med vattenfärger efter maten och ett snabbt bad och sedan i säng.. jag menar hon målar ju inte med kläder på¨hemma för det är så lätt att bara bada bort färgerna sedan ;)
nu ska jag sätta mig och kolla på Vampire diaries tror jag.. ;) om jag nu inte hittar något annat att se :) hejsvejs :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback