RSS 2.0

Minigolfen

Idag så gick jag, lilla trollungen och älsklingen ner till stan.. 
Vi har beställt våra förlovningsringar idag. Dock var ju tanken att vi skulle ha förlovat oss den 9 juni, men pengarna räckte inte till det så i ringarna står det den 9 juni. men ringarna är alltså beställda idag. :)
 
Bild kommer senare! :D
 
efter det så snackade vi lite med en kvinnligpolis för att Elicia är lite rädd för polisen och tanken var att Elicia skulle få träffa en polis och det gick ju jättebra. Hon pratade en massa med polisen. Och fick svar på de frågor hon ville ha svar på. Som att polisen inte är farlig. och vad en polis gör när de jobbar. så problemet är löst! 
Sedan frågade ju Elicia självklart vad hon hade för saker på sig och det fick Elicia också veta. Så nu vet Elicia allt hon behöver veta och hon har insett att polisen bara finns där för att hjälpa människor mot ont i stort sätt. 
 
Efter pratstunden så gick vi ner och spelade minigolf. det var kul till nr 15 typ. sen ville Elicia inte alls vara med längre. Dock räknade vi inte hennes slag på rätt sätt så hon kom 2a med fusk ;) ibland måste man vara snäll.. annars hade hon fått - på alla banorna. :P 
Jag vann iaf över min kärlek! hihihi
 
Sedan blev de handla mat och sedan hemåt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback