RSS 2.0

Ögonläkaren

Idag var Elicia ledig för vi skulle åka med bussen kl 13 till Mälarsjukhuset för att besöka ögonläkaren. 
Jag vaknade vid 4 på morgonen och hade svårt att somna om. Men när Elicia kom in vid 7 så var det lika bra att kliva upp. 
 
Innan vi åkte så tog vi en glass på statoil. 
När vi kom till sjukhuset så letade vi upp vart vi skulle och gick till receptionen och skrev in oss.. strax efter så blev Elicia uppropad och då fick hon ögondroppar som inte alls var något roligt alls. 
Vi gick upp en våning till lekrummet.
 
 
Strax efter att vi satt oss där så kom ögonläkaren ut och vi fick gå in. han kollade med mikroskop eller vad det heter. Sedan fick vi gå ut och vänta igen. 
Efter en stund blev Elicia uppropad igen och då var det en tjej som skulle mäta hennes ögon. efter det så fick vi vänta en stund till.. Sedan fick vi träffa ögonläkaren igen. och han kollade lite till och sedan skrev han ut glasögonrecept till lilla damen.. 
Elicia som var så otroligt duktig fast det var väldigt jobbigt med dropparna och hon såg suddigt trodde hon blivit blind och var väldigt ledsen.
 
Fick låna mina solglasögon ner till stan för hon var ljuskänslig och sedan fick hon ett par solglasögon med Hello Kitty på av Monica. Elicia fick välja själv för att hon var så duktig. Sedan tog vi en sväng på BR och hon fick 2 nya filmer och lego med Ariel (som jag lovat att hon skulle få). 
Åt på Mcdonalds gjorde vi efter det. 
 
 
 
Tog en sväng in på glitter och även in och finn.. 
Sedan åkte vi hemåt. 
Blev en hel dag i Eskilstuna, men kom ändå hem väldigt skapligt ändå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback