RSS 2.0

Resa till Mälarsjukhuset

Idag så blev det att åka till Eskilstuna för att göra en koll på Elicias ögon på ögonkliniken där. 
 
 

Elicia blev jätteglad när hon fick se ett gäng hästar på vägen. Väl i Etuna så mötte vi upp Monica och gick och åt lunch. 
 
 
 
"Idag vid lunchtid när Elicia, hennes mamma och hennes kusin besökte restaurangen på Mälarsjukhuset i Eskilstuna hände en rolig grej.

De hade beställt mat. Elicia och hennes kusin hade valt pannkaka med sylt och grädde. När servitrisen kom och serverade, serverade hon Elicia först och i samma veva fick Elicia grädden från sin kusins tallrik på sig. Grädden hamnade på Elicias axel, på hennes ytterkläder och på golvet.

Servitrisen bad om ursäkt och började torka av hennes ytterkläder medans Elicias kusin som satt bredvid tog axeln. " (eftersom jag var borta från en svenska lektion så fick jag göra detta som en nyhetsartikel) 

 

Elicia gjorde tester som skulle göras och sedan var vi ner till stan och handlade lite för att sedan röra oss till bussen för att åka hem igen. 

 

 

 bjuder på denna mörka bild. Elicia trivs inte alls i sina glasögon men hon använder dom iallafall både hemma och i skolan. 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback