RSS 2.0

God Jul 🎄

Idag Ă€r det ju julafton. 
Har för en stund sedan precis kommit hem, idag utan Tiger som ska fĂ„ vara hos Fredriks förĂ€ldrar ett dygn ungefĂ€r. Vi ska nĂ€mligen till StrĂ€ngnĂ€s imorgon och dĂ„ kan han inte följa med. Men kommer berĂ€tta om morgondagen imorgon. 

SĂ„ till dagen. Gick upp och Elicia fick öppna ett paket frĂ„n oss hemma och sedan hade ju Nissen lĂ€mnat ett paket som hon hade skrivit pĂ„ önskelistan. 
Sedan blev det grötfrukost. Vid 13 tiden Ă„kte vi till Ica för att handla gravljus. NĂ€r jag kommer ut sĂ„ funkar inte bilen. SĂ„ vi blir stĂ„ende en stund och det börjar ju bli kallt i bilen sĂ„ jag tar av mig jackan och skickar den bak till Tiger. NĂ€r vi fĂ„tt igĂ„ng bilen med svĂ€rfars hjĂ€lp sĂ„ Ă„ker vi runt en svĂ€ng, tankar bilen och Ă„ker till kyrkogĂ„rden. 
TĂ€nder ljus hos Fredriks morfar och farmor och farfar. Sedan Ă„ker vi till hans förĂ€ldrar dĂ€r vi ska fira jul. Blir kaffe, glögg och Kalle ankas jul. Sen öppnas det julklappar som sedan blir matdags. 

Har inte tagit nĂ„gra bilder för mobilen har legat och om alla sitter med mobilen sĂ„ behöver man ju inte umgĂ„s, vilket Ă€r synd pĂ„ julafton. 


Blir nĂ„gra bilder frĂ„n december bara. 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback