RSS 2.0

Ny dag, nya äventyr

Gick upp vid 7 och packade ner tält och gick till bilen för frukost. 
Började resan mot Sorby fornborg, men när vi kom till avfarten så kom det ett hinder. Trafikvakten gav oss tipset att åka runt. Vi kom till Rytterne kyrkoruin istället och hoppade sedan över Sorby helt enkelt. 
 
 
 
 
 
 
Sedan åkte vi till Tidöslott, men blev bara en promenad i parken då vi var där på tok för tidigt. Men vi har ju valt att inte göra saker som kostar pengar denna semester förutom bensin och mat som har fått kosta. Där var det massor av vildkaniner. Så söta. Elicia blev ju helt salig bland alla dessa sötnosar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan blev de in till Västerås. Tanken var att kolla in slottet, men de såg så sjukt tråkigt ut så vi valde kyrkan istället. Nu kommer det massor av bilder från Västerås. Så ni vet. Haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 När vi kände oss klara här så blev det Frösåkers Brygga. Det var riktigt häftigt kan jag säga. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anundshög blev nästa plats för oss och här var Gycklargruppen Trix och spelade in eldshowen som visades på medeltidsveckan igår. Denna plats var mäktig kan jag lova. 
 
 
 
 
 
 
 
Här är bilden från platsen där Trix höll till. 
 
 
När vi kände oss klara här så fortsatte resan via Enköping till Strängnäs. Där vi skulle flytta in en natt hos familjen Stenbom. Måste ju passa på att träffa gudsonen när man ändå är i Strängnäs. 
 
Blev middag och soffhäng och en massa snack. Senare på kvällen blev de rabarberpaj och Monica kom förbi. 
 
Trackback