RSS 2.0

Resan börjar nu 😀

Vi började semestern med att åka via skenäs och över där med bilfärja. 
 
Besökte strutsfarmen där vi kollade på både ungar, tonåringar och vuxna strutsar. De hade även grisar, hönor, vaktlar och kaniner. 😀 Vi köpte en stekkorv av struts och även en salva. Elicia passade även på att prova att sitta i de stora möblerna. 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen åkte vi vidare mot kalkonfarmen på Vikbolandet, där inne luktade de vidrigt. Vi såg både små och vuxna kalkoner också. Satte oss en bit ifrån och åt lite mackor och kollade på alpackorna som gick mittemot farmen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi åkte förbi Å kyrkoruin innan vi åkte bilfärja vid Stegeborgs fästning vidare mot Söderköping och Smultronstället för glass.
 
 
 
 
 
 
På väg mot första tältplatsen så stannade vi till vid Bjälbokyrka.
 
 
 
 
 
 
Här fanns en minnessten till Birger Jarl, samt fakta om Bjälboätten. Även 2 runstenar fick vi på bild. 😀
När vi varit här så letade vi upp en affär för att göra de nödvändiga köpen för middag denna dag. Sedan blev de Naturreservatet vi skulle sova på. Stället hette Tåkern. När vi kom dit lagades de mat och byggdes tält. Kan säga att strutskorven var sjukt god med pasta och ketchup och senap samt sallad. 
När tältet stod klart
 
 
 
När tältet stod klart och maten var uppäten och disken diskad så blev de en promenad runt området. Elicia gjorde en hinderbana, vi gick Prinsessans Estelles sagostig och kollade på solnedgången från fågeltorn. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback