RSS 2.0

I.D.I.O.T.E.N på vägen.

Kl 14 hämtade vi Elicia på skolan. Drog till Ica för att köpa dricka och sedan blev vi tvungna att åka hem för att Elicia hade fel skor för att kunna gå längre sträckor.
Sen började resan mot Kolmårdens vildmarkshotell för att bo där i natt. 
Vi valde den gamla vägen via Bergshammar, Jönåker mot Kvarsebo. Från Jönåker hade en bilist som låg bakom oss väldigt nära. Fredrik markerade på flera olika vis att han tyckte att bilisten låg för nära. För hade de kommit upp ett djur på vägen framför och vi hade behövt tvärnita så hade vi haft hans bil i baken. När de kommit en plats där bilisten kunde köra om pekade Fredrik finger åt honom. Bilisten valde då att sakta ner framför våran bil och köra i mitten av vägen. Innan han började gasa och då visade Fredrik finger igen. Då stannade han i mitten av vägen, klev ur bilen och kom fram till våran bil för att jiddra. Fredrik frågade lugnt om man måste ligga så när bakom? Bilisten lyssnade inte riktigt på de örat för han svarade inte direkt på frågan utan var lika provocerande iallafall. Men fredrik ställe frågan om igen och bilisten började gå tillbaka till sin bil men väne och hotade med att sparka sönder extra ljusen genom att låtsas sparka. Sen gick han tillbaka till sin bil och gasade iväg, långt över hastighetsbegränsningarna. 
 
Hade han sparkat på bilen så hade jag tagit en bild på honom, hans bil med regnr och ringt polisen. Hade även fotat skadan på våran bil. 
 
Vissa människor alltså. Ja, de är dumt att peka finger men de är åtminstone inte hotfullt som hans beteende var. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback