RSS 2.0

Vildmarkshotellet - Kolmården

När vi kom fram checkade vi in, gick upp till rummet med grejerna och gick sedan ner till "puben" där vi köpte oss en varsin dricka och satte oss på terrassen. Kollade ut över bråviken och fick se fåglar och båtar.



17.15 hade vi bokat in bad så byta om i rummet och ner till badet som låg i källaren. Pga rådande omständigheter så var man tvungen att boka en timme för att bada för att de inte skulle bli så mycket folk i badet samtidigt. Jag tyckte det var bra upplagt. Men kan förstå de barn som kanske inte fick bada för de inte hade bokat eller att platserna tagit slut. 
 
När vi badat så gick vi upp och bytte om i rummet och sedan blev de äventyrsbanan för Elicia och Fredrik som provade några. 





 
Middag 19.45. Vi valde buffén. De som var lite roligt var att bordet vid andra väggen mitt emot oss satt Camilla Läckberg och Simon Sköld med sällskap. Jag hade när vi lämnade terrassen reagerat på att en kvinna som satt i puben i en soffa liknade Camilla. Och på väg ner för trapporna till badet såg jag Simon och deras yngsta dotter. Jag valde att inte gå fram pga hur de faktiskt är nu. Man ska hålla avstånd och sådär. 
Buffén var strålande så gott alltså. Upp till rummet efter och sedan tog jag med Elicia ut en sväng och ville köra äventyrsbanan igen och sedan tog vi en promenad. 
När vi kom tillbaka så blev de kortspel innan läggdags. 


 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback