RSS 2.0

Gamla Oxelösund i vinterskrud

Vaknade flera gånger innan jag faktiskt gick upp. Var tvungen att gå upp, sjukanmäla en snorig Elicia, som i helgen har spenderat många timmar i pulkabacken, i minusgrader men oerhört härligt enligt henne. 
 
Jag har ju som ni sett spenderat en del tid ute också med promenader och idag ska ni få läsa en härlig historia om min promenad idag.  Nu börjar vi. Dock kommer visa beskrivningar jag gör kanske inte göra er mer förstående, iallafall för er som inte bor här eller vet vägar och så. Haha. 
 
Jag klädde mig varmt och tog med mig soporna ut på samma gång, gick över vägen och svängde höger innan fontänen, gick bort mot sjögatan och sedan höger mot kustbostäders kontor och gick förbi där. Svängde höger på Nytorgsgatan och gick förbi Abbas och gick sedan på baksidan av D-skolans skolgård och ner på Hallgatan och sedan Gamla Oxelösundsvägen. Gick hela vägen ut till Gamla Oxelösund och träffade på en man som sett mig gå och han frågade om jag bodde ute i gamla, men förklarade att jag gått från stan och sedan skulle vända hem igen. Oj, vilken promenad du gör svarade han på det. Ja det är klart, man måste ju passa på och njuta av vintervädret när de är sol och så otroligt vackert ute. Såg även en sotare och det förde tankarna till när jag var liten och bodde i hus, men även så gick tankarna över till Madicken. Jag stod en stund och lyssnade på fågelsång från gråsparvar. Så härligt. 
Sen vände jag hemåt igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad kan man göra mer än att njuta av vädret en sådan här dag. Älskar vinter, när det är vinter, de ska vara snö, kallt och inte slask, grönt och plusgrader. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fröken Träd

Ah, G:a Oxelösund! Så fint där. :)

2021-02-01 @ 12:26:59
URL: http://frokentrad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback