RSS 2.0

Fulufjället var mäktigt å se

Vi vaknade runt 8 kanske och sedan blev de frukost. 
Sen började resan till Fulufjället, vi tog bilen via Norge då det var den snabbaste vägen från där vi bodde. När vi kom fram så var det massor av bilar där. Men vi fick parkera vid vägkanten precis som så många andra. Men var inte jättelångt till själva "ingången" 
Väl framme blev de toabesök och sedan våffla med sylt för att äta lunch tidigt innan vandringen till vattenfallet. 
 
Vi gick först förbi Naturum och kollade runt där inne och när vi kom ut därifrån så fick vi se en ekorre uppe i trädet nästan direkt utanför. 
 
Det var ca 3km till vattenfallet så vi tog de chill så det kommer en hel del bilder innan bilderna från vattenfallet kommer. Fotograf i en fantastisk miljö bara skriker många bilder. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vägen ut till vattenfallet var väldigt uppåt, neråt, uppåt, neråt men med en helt fantastisk natur. 
 
Bilden ovan är vi fortfarande inte framme :) 
 
 
 
 
 
Nedan följer bilder påvägen tillbaka som världens bästa Elicia har tagit! Hon är väldigt duktig på att fotografera hon med. 
 
 
 
 
 
 
Nu kommer bilder som Figge tagit!
 
 
Påfyllning av vattenflaskor. 
 
De tre bilderna direkt här under har Elicia tagit med. 
 
 
På vägen tillbaka fick vi även se en fjällämmel springa över stigen. Så söt. Tyvärr hann man ju inte ta någon bild för även om vi hann se den en liten stund så hade vi inte hunnit ta bild. 
 
När vi kom tillbaka till bilen så fick vi åka via Älvdalen för att tanka. Och på vägen tillbaka till stugan så stannade vi till vid Mors Lilla Olle. 
 
Och självklart fotar jag älgarna jag såg på midsommarstången 😉
 
På kvällen var tanken att vi skulle grilla men de gick inge vidare då de spöregnade så vi åkte till Leffes Restaurang. Hamburgaren var god... MEN för dyrt 140kr för bara en dubbelburgare, 45kr skulle de ha för pommes till. Så när vi lämnade så tog vi Ubbes pizzeria och tog med hem. 105kr för en vesuvio var helt okej och pizzan var så god.. Godare än de är på pizzoriorna i den här stan. 
 
När vi ätit klart så hade de slutat regna så jag, Elicia och Mange gick ut i skogen och plockade blåbär. Figge var för trött så han tog sig en powernap. När vi var tillbaka så blev de en del sällskapsspel innan sängen. 
 

Kommentarer
Postat av: madyob

fina bilder keep it up

2022-08-14 @ 20:33:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback